tirsdag 5. november 2013

Dagen derpå....


...dagen derpå,er mye verre enn bare dagen derpå.Dagen derpå forventer man gjerne at formen ikke er på topp,og blir særdeles positivt overrasket når man likevel er mer energisk enn man hadde trodd man skulle være.Dagen derpå dagen derpå derimot,kan ofte vise seg å bli den virkelige "nedturen"!!!!Da tror man gjerne at man har kommet inn i det normale siget igjen,men så feil kan man ta!!!!Jeg er nå inne i min andre dagen derpå og merker at det sikkert blir enda flere i rekken...men tross alt skal det å feire bursdag ikke gå upåmerket hen og det skal kjennes på kroppen at man har gjort en innsats for godgutten sin,ikke sant? :)
Så derfor ble livet tatt ganske så med ro etter alt spetakkelet!
I går var jeg først på sykehuset og skiftet bandasjer på hendene så jeg sitter her og knoter og treffer stort sett dobbelt på hver eneste tast!Det er dessverre en av grunnene tril at det har vært litt stille hos meg her og lite kommentering har det også blitt!
Det har jeg store planer om å ta igjen,og for å plastre litt på såret har jeg funnet en virkelig godbit av et hjem her i dag!:)
Heldigvis har energien begynt å ta seg litt opp igjen - i går la jeg meg rett ned etter sykehusbesøket og sovnet sporenstreks - 
og det innrømmer jeg uten skamfølelse var steikandes deilig :)


Og selv om jeg nok skal pleie meg selv litt i dag også og prøve å fortsette gå-sakte-aksjonen min så må jeg vel være litt produktiv.Siste rester fra halloweenpartyet til Linus skal vekkryddes og stuen skal atter gjenoppstå slik den skal være.Gjev hadde den vært et par hakk likere denne stuen,sååå tøff og lekker!!!Det blir litt etter litt,her også :)Det gjelder vel først og fremst å glede seg over det som faktisk er bra,og da kan jeg meddele at den berømte,omtalte trappen i heimen nå er fri for gulvbelegg etter timesvis med surt slit!!!!
Scenebetennelse oppi skuldra har kjerringa fått ta heile styret!


Men det skal jeg leve med,for det er sååå fantastisk å ha kommet til dette punktet...hvor enda mer slit gjenstår,haha!Nå må trappen slipes og pusses grundig og godt - kjedelig,kjedelig!Er så glad jeg har et spann med gulvmaling som står og venter på å bli åpnet for det er en salig gulrot som lokker på meg høytlydt og trigger meg til å bite tenna sammen og jobbe videre med saken!


Men kan ikke ignorere skuldra helt heller...så det er nå jeg skal prøve det der som kalles å begrense seg!Må bare sjekke i ordboka først hva det betyr ;)Sjekk utført,inneforstått med ordets betydning og konsekvenser skal taes.Så selv om det var så kjeeeempe,kjeeempekjekt å sitte ved pc´n igjen så skal jeg være flink å stoppe nå.Og heller ta det i flere,små omganger.Så jeg håper dere har tålmodighet med meg og tilgir meg for at jeg ikke har tittet inn og gitt lyd fra meg - og så må jeg takke for alle besøkene her inne til tross for de siste dagers dvale.Det blir nok litt sløvt enda,-dagen derpå dagen derpå dagen derpå tilstand er ikke noe knussel må vite
- men sakte med sikkert våkner skrotten mer og mer til live :) Så selv om jeg merkler en dragning mot sengen iogjen så tar jeg heller med meg kadaveret mitt ut på tur med hundene - så skal di se jeg kvikner til på alle mulige måter....

..håpe,håpe ;)


4 kommentarer:

 1. wow!
  du må ta vare på deg selv....blir helt imponert hva du klarer selv med disse hendene.
  jeg synes det var flotte bilder du la ut, men du har et flott hus selv :-)

  Ha en fin dag!

  klem tone

  SvarSlett
 2. Å hei og skål altså!
  Du er tilbake og jeg forstod ALT du hadde skrevet til meg:))) ( geni jeg.....humm )
  Å for noen bilder......herligalondon det var foooole lekkert !
  Regner med at fole bruken min passer inn??? Hi,hi,hiii.

  Ja, andre og tredje dagenderpå dager er ofte helt pyton!
  Men så flink du er som har kost deg med besøk,og jeg er sikker på at alt var toppers!
  Nå MÅ du slå opp i ordboken og ta livet med ro min venn.....take care uten å få dårlig samvittighet eller " makk i ræven" ( bergensk.....ho,ho)
  Jeg sender herved over en dose tålmodighet.....sånn!

  Jeg har vonde bein for tiden,slitasje gikt eller atrose som det heter på pent!
  Så i dag har jeg vært flink pike og ryddet kjøkkenskuffer......wow......DET var MEGET nødvendig kan man si!
  Jeg er håpløs med skap og skuffer.....min store svakhet.....men vet du..... Jeg fant jo sjokolade!!!!!
  Yeey så DA gikk jobben mye bedre og jeg klapper meg selv på skulderen!
  Jeg skal ikke klappe deg på skulderen,men jeg syns du er kjempeflink til å jobbe!

  Et skikkelig rivjern det er deg det!
  Vel nok skryt for i dag snuppa!
  Kos deg og ta livet med ro i dag:)

  Blipp og sjokolade!

  SvarSlett
 3. Huff, vet hvordan du har det.
  To bursdager etter hverandre, med Halloween meg her og der, ble mer enn denne moren tålte.
  Kroppen trenger tid for å komme i gjenge igjen.

  Litt av et hjem du viser, skulle gjerne kopiert mye (alt).
  Den trappen din blir nok lekker til slutt. Jeg gleder meg til å se bilder. Min trapp trenger virkelig litt oppmerksomhet også, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med den. Har egentlig lyst på hvit trapp, men kommer jeg til å vaske meg ihjel da...jeg liker ikke å vaske en gang. Fem barn, hund og katter og alskens greier med hvit trapp...???

  Lykke til med eksem problematikken.
  Eksemen min har også blusset opp igjen (takk stress), men hendene mine er vel stort sett den eneste plassen som slipper unna.

  Ha en fin og avslappende dag.
  Klem

  SvarSlett
 4. WOW vad snyggt:) jag blir glad av att hälsa på hos dig....heja Norge

  Kolla in min blogg om du vill mer ha inrednings-inspiration:)

  Ha en härlig slutet på veckan

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)