torsdag 3. oktober 2013

Til alle som leter...
...etter gammeldagse hylleknekter i jern,og ikke finner - for dette er det virkelig vanskelig å få tak i for tiden og jeg aner ikke hvor mange som spør meg om jeg vet om  - her er en link til en side på ebay som selger masse såntslags,nå tenker jeg det er noen som blir glad:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=brackets&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR12.TRC2.A0.Xcast+iron+brackets&_nkw=cast+iron+brackets&_sacat=0

Å bestille på ebay er helt uproblematisk,har selv ingen dårlige erfaringer og jeg bruker paypal som er det snertneste som finnes,anbefaler alle å bruke det!!! Noe annet som kan være lurt å vite er at det er smart å kjøpe under 200,- norske kroner dersom man har mulighet for det,så slipper man toll.Vær obs på frakten,som kan koste en del alt ettersom hva man kjøper :)


Lykke til :)4 kommentarer:

 1. Takk for tips.
  Har lyst på sånne hylleknekter på kjøkkenet, men det blir nok ikke med det første. Må overtale gubben først, og det kan ta tid. Kjøkkenet er jo ikke ferdig en gang, og likevel så vil jeg fikse på noen småting. Sånt pleier liksom ikke falle helt i god jord hos min bedre halvdel :)

  Ha en flott helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. De knektene var bare utrolig nydelige:)
  Takk for kjempe tips:)
  Ønsker deg en herlig helg
  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Så fine knekter, og så fint at du deler linken med oss.
  Kjøpte opp en del smijernsknekter i Spania i fjor, og kommer til å kjøpe flere i år. Men skal sjekke linken din også.
  God helg til deg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Takk for tipset, dette har jeg brukt flere dager på å lete etter i butikkene. Og jeg har ikke funnet noen. Flott blogg du har forresten, har ikke vært her inne før. Kommer garantert igjen :)
  Ønsker deg en fin helg!
  Anette

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)