tirsdag 22. oktober 2013

Tenke seg til at...


...at et par tjukke-ragger kan gjøre underverk!
Men det kan de altså.De kan gi en deilig salighetsfølelse som ikke bare varmer beina,men fra ytterst til langt inni skrotten også.Spesielt dersom de er helt nye.Lukk øynene og kjenn på den følelsen du også...den er ganske så god :)


Spesielt når man er trøtt,sliten...og ikke i den helt store formen.Når man føler man ikke gjør annet enn å kjøre frem og tilbake og hit og dit,og knapt nok får ro på seg.
Da er det ene øyeblikket når du tar på deg de tykke,gode raggene et øyeblikk med nytelse.Nytelse ikke bare fordi det er knakande deilig,men fordi det symboliserer at nå kan det slappes av!


Man kan krype oppi sofaen og hvile,vite at nå skal intet gjøres,det skal ingenplasser kjøres...det skal bare sittes stille


Og bare for å gjøre opplevelsen enda bedre tuller jeg meg inni et godt teppe....eller tre om så er!!!


De siste dagene har jeg følt meg som en sviske.
Ikke hvilken som helst sviske må vite....men akkurat den ene sviska som har falt ut av posen innerst i skapet.Som man finner sånn helt plutselig når man en dag vasker inni kjøkkenskapene.Og det gjør man ikke hver dag akkurat...ihvertfall ikke her!
Så dermed blir svisketilstanden nogså begredelig.Ikke mye å rope hurra for i det hele tatt.Ugjenkjennelig ;)


I morgen skal det atter kjøres.Tre ganger i uken frem og tilbake på sykehuset for lysbehandling stjeler mye tid.Spesielt når det ikke hjelper.I tillegg har det blitt kjørt for å skifte dekk.Kjørt for å kjøre Gubben mens han har hatt den andre bilen på EU-kontroll.Kjørt for å hente sko hos skomakeren i Ålebyen.Hva ser man så når man kommer frem og skal hente?"Stengt i dag!" Så da måtte det kjøres igjen neste dag.Hva gjør man ikke for yndlingskolettene sine?Og i morgen skal det atter kjøres for å befrakte Gubben på jobb mens det skal skiftes støtfangere.
Jeg savner de dyrebare timene mine.De 4-5 timene hvor jeg kunne få svinge meg i heimen - eller ikke,alt etter formen.Hvor jeg kunne gå turer hvor jeg ville,uten å se på klokken...alt etter formen.Hvor jeg kunne være bare meg,stresse ned - ikke ikke gjøre noe,men gjøre noe i mitt tempo,alt etter formen.
Samtidig får jeg dårlig samvittighet for at jeg syter og klager.
Hvilken rett har jeg å klare,som "bare" går hjemme?
Jeg skjønner ikke hvordan folk som er i full jobb makter alt!
Døgnet har for lite timer,uken har for få dager.Og selvfølgelig skal man oppi alt annet våkne på de mest ufyselige tider,natt etter natt.Slik at det første man tenker på om morgenen når man våkner igjen etter man nesten nettopp har sovnet til er at man gleder seg til å legge seg til kvelden igjen
Kroppen verker,skuldrene protesterer.Orker knapt nok holde rattet når jeg kjører bil.Orker knapt nok holde hendene frem under maskinen som gir meg lysbehandling.Men man kan jo ikke slutte å bevege seg heller!Det er det dårligste alternativet...kroppen er et maskineri som skal holdes i gang!Når morgendagen er over skal det roes ned.Lykke!Da skal det ikke kjøres noe som helst sted!
Jeg skal bare være hjemme.Torsdag.Fredag.Til og med Lørdag!
Bare tanken er deilig.Jeg har bestemt meg for å tusle rundt i deilige  tjukke-ragger...

...tre dager til ende :) 


pictures pinterest

5 kommentarer:

 1. Hei vakre du:)
  For noen utrolig herlige raggsokker:) elsker å tusle rundt i sånn og får aldri nok av de:)
  Herlige inspirerende bilder på en regnværsdag:)
  Ønsker deg en herlig dag og gode fridager:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Å, søte deg.
  Du kan virkelig få sagt det, og jeg vet hvordan du har det.
  Jeg ønsker meg en hel langhelg i vid pyjamasbukse og raggsokker. Uten noe å gjøre annet enn det jeg har lyst til.

  Jeg håper du kan får nyte dine hviledager.
  Klem

  SvarSlett
 3. Å TOVEVENNEN<3
  IKKJE GODT Å HA DET SÅNN
  KJENNER MEG DESVERRE LITT IGJEN...
  HÅPER DAGENE GÅR FORT FREM TIL FREDAG
  KLEMMER I FLENG FRA ELI:)

  SvarSlett
 4. Jeg håper formen din blir bedre etterhvert, Tove! Det er ikke godt å ha det slik, føler det innimellom på kroppen selv. Håper du får noen avslappende dager nå og at du føler deg bedre.
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Tjukke lubber ja det er utrulig godt å rusle rundt i,eg må alltid ha et på lur og sånn som været er idag så må litt lune klær til,det blåser og regner.
  Huff ikkje godt å ha det sånn som deg,håper du får fine dager til å slappe av og at du orker litt meir.
  Veit korleis det er og eg tenkte seinest igår på desse som går i full jobb,eg hadde blitt sengeliggende etter 3 dager skulle eg gått i full jobb,eg går heima og jobber litt og det er eg glad eg klarer:)
  Ønsker deg ein fin dag!du gir så knallbra kommentarer,du er rett og slett best❤️
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)