torsdag 24. oktober 2013

Sett slikt da....

...i påvente på at kjerringa skal få snekret seg plantebord ble den nye krukkeholderen satt på kjøkkenbenken så lenge.Det var bare det at der passet den inn så alt,alt for godt - og jeg merker at der vil jeg ha den!!!!Dette var aldeles ikke etter planen,men skit la gå...


...planer er vel til for å forandres?


Og dermed ble krukkestativet til et koppestativ istedet!
Gubben har fått melding om å kjøpe enda et,så slipper vi å elle melle og kjerringa blir storveges fornøyd,både ute og inne!
Bildene her må jeg derimot innrømme at jeg er alt annet enn fornøyd med,men med vindu rett ved siden av fotoobjektet ble det ikke bra uansett hvordan jeg vridde og vendte på både kameraet og meg selv.Ny benkeplate skulle man også hatt.Det blir nok ;)


4 kommentarer:

 1. He He He....ja, det blir ikke alltid som man tenkte men koppestativet ble bare utrolig flott på kjøkkenet ditt:) elsker disse gamle koppestativ og står på min ønskeliste også:)
  Så herlig innlegg under her og for noen fantastiske bilder:) man lengter allerede etter sommeren:) herlige plantebord, tror jammen jeg må se om jeg får til et selv neste sommer:)
  Ønsker deg en strålende dag videre:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Hi, hi, det der ble jo knall! Midt i blinken på benken din! Du har jo god tid til å anskaffe deg et til hagebordet.... men greit med alt som er unnagjort :o) Her regner og blåser det, i helga må vi nok ta inn siste rest av sommer.... Trampoline og diverse hagemøbler som ikke liker snø og vinter så godt :o) Ha en herlig dag! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Planer er til for å forandres, det vet jeg alt om.
  Det ble knall fint!!

  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei skjønne ❤❤❤
  Du trodde kanskje jeg var død nå??? Men det var jeg altså ikke! Hi hi! Litt galgen humor må vi ha! Ble faktisk hentet med ambulanse i går.... Har fått akutt låst nakke og det er Ikke noe godt nei! Fikk en saftig sprøyte og endel piller , så her er det slappings på høyt nivå om dagen og ikke så mye bloggings.
  Håper så at formen din er fin! Jeg hadde skrevet DEN lange hilsen til deg under det ragg sokker innlegget ditt, men det forsvant og jeg orket ikke skrive et nytt!
  Du har jo så mange herlige innlegg atte! Koser meg hos deg ❤❤❤
  Ønsker deg gode dager min skjønne bloggvenninne ❤❤❤

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)