torsdag 5. september 2013

Må man,så må man.....


...og her i huset "må´es" det så absolutt for tiden.Seks må skjønne kattepusnøster har begynt å få fart på skrotten og utforsker til stadighet husets kriker og kroker.Det er ikke helt uten risiko...så små som de er så kan de fort komme i klem,bli tråkket på eller hvem vet...bli hundesnacks?Sistnevnte er forøvrig lite sannsynlig,men vi tar ihvertfall våre forhåndsregler enda når de er såpass små!Da er det godt å ha flere stuer,og konsentrere B-gjengen inne på den ene av dem!


Og det er da alle midler må taes i bruk,avsperringer som kan hindre trafikk både ut og inn har kommet på plass og ho mor her er vel sånn passelig begeistret for situasjonen,- et gammelt rekkverk i ene døråpningen og en gammel dør i den andre åpningen.Ikke noe galt med hverken det gamle rekkverket eller den gamle døren,det var bare det at det ikke er der hun helst vil ha dem!Men,må man så må man altså og man får bare svelge den kamelen også og tenke at det er for en begrenset periode:)
Så får man heller konsentrere seg om andre plasser i heimen som ikke bare er "midlertidig ute av drift" men som heller må karakteriseres totalt "nede for telling"!!!
Dermed bretter jeg opp ermene og ser om jeg kan få gjort noe fornuftig i dag....

...et skritt i riktig retning ;)


4 kommentarer:

 1. Så fin liten grind du satt upp, den
  passade jättebra. Du har ett vackert
  hem.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 2. Grinden var jo bare utrolig herlig og passet så godt inn:)
  Nydelige bilder av et vakkert hjem:)
  Ha en herlig kveld
  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Å så herlige bilder snuppa!
  Tusen takk for hilsen før i dag❤❤❤
  Jo da jeg har fått joggesko og de funker ok men ikke helt. Støvelettene måtte leveres tilbake for justering IGJEN!!! Og i morgen tidlig er det tilbake på prøving for 4 fredagen på rad!!!! Mye smerter pga at foten har en helt annen stilling nå enn før, så da blir alt nytt på en måte!
  Men pytt det går vel seg til... Mye klaging her nå , hi hi, du har vel mer enn nok med deg selv . Håper du har gode dager og at hendene dine er greie med deg!
  Vi blippes og blogges min venn❤
  Klem på klem

  SvarSlett
 4. Ser ut som en hyggelig midlertidig orning, syns jeg, og av hyggelige grunner! :)
  Tusen takk for et romantisk svar på utfordringen min "What happened here?"
  Nå har jeg kåret det aller mest fantasifulle svaret. Det kan du lese på bloggen min nå :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)