mandag 23. september 2013

Jeg spyr....

....av stuene våre akkurat nå!Jeg spyr fordi jeg knapt ser stuene faktisk,alt jeg ser er klær,klær,klær!!!Snakk om å lage seg arbeid!!!

Men det hadde seg altså sånn at jeg og ungene var en tur opp på loftet i går.Der er et helt rom fullt av de gamle klærne deres,de gamleste rundt 10 år!Jeg har jo aldri hatt hjerte til å ha vekk noe av det,min plan var jo at de skulle brukes på nytt av et evt nytt familiemedlem.Men det familiemedlemmet lar virkelig vente på seg -
hint,hint,hint Gubbe - og i går fant vi ut at det var på tide å renske ut litt på loftet.Alle klærne som jeg en gang syntes var så fine,er heller ikke så fine lenger...moten forandrer seg.Og det som faktisk var aller finest,gjemmer vi på videre  til ??? 

SÅ nå skal gjengen her arrangere Garasjesalg har vi kommet frem til.Slett ikke for å bli rike,men for å bli kvitt fjellet med klær rett og slett.Det blir bord med mange fine,dyre plagg og mer alminnelige alle til kun 20,- kr pr.plagg eller evt fyll en pose for 100 kr. - nå skal vi bli kvitt klærne en gang for alle!Sko blir det også,og vi finner sikkert litt annet utstyr også.Litt finere klær priser vi enkeltvis,men skal ikke gjøre det for innviklet!Så baker vi kake,setter på kaffe og serverer saft og krysser fingrene for at noen kommer.Jeg legger ut linker i hytt og pine på Facebook,og neste steg blir plakater rundtomkring.Men akkurat nå....som dere ser på bildene:

nå sorteres det,taes bilder og kategoriseres.Spy!Er sååå lei allerede,og av alle ting på denne jord så blir fingrene mine faktisk helt elendige av å holde på med klær.Må visst ha på meg hansker.Men jeg har bestemt meg for at alt annet får vente,nå skal det skje!

Så av den grunn får dere muligheten til å se noen særdeles spesielle interiørbilder,helt unike i sin stil,er det det man kaller ...


...en personlig vri?

4 kommentarer:

 1. Åååå....kjære deg:) får en utrolig haug med klær:)
  Kjenner meg godt igjen:) jeg tømte begge mine loft i sommer og det er utrolig hvor mye og hva man tar vare på opp igjenom årene:)
  Kommer til å bli et herlig garasjesalg:)
  Lykke til
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. ...he...he...må le ;-) Kjenner meg veldig godt igjen. Spare, spare, spare! Her er det også ganske kaotisk for tiden. Møbler overalt. Prosjekter, prosjekter og prosjekter ;-) Lykke til med klessalget. Flott hvis noen andre kan få brukt klærne - samtidig som dere tjener noen kroner.

  Ha en herlig kveld!

  SvarSlett
 3. Hihi du er nå flinke og men det å rydde og sortere i klær er slitsomt men så lurt å selge,eg har gitt til Fretex eg eller gitt vekk til andre.
  Siden eg jobber på ein barneklesbutikk så synest eg ikkje det er så enkelt å skulle selge,blir litt dilemma for meg igrunn visst du forstår...
  Ønsker dere lykke til med salget!

  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. SÅ FLINK DERE ER
  Å SÅ MASSE KLER
  LYKKE TIL<3
  KLEM ELI:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)