onsdag 17. juli 2013

En logisk forklaring....


....for hvem trenger vel Leger når (de kontinuerlig tyggistyggende) Apotekdamene serverer den selvsagte og logiske forklaring etter bare et sekunds betenkningstid?


Jeg trodde ihvertfall et legebesøk skulle bli redningen,da jeg våknet i morges.Av alle rare ting på denne jord var det noe galt med armene mine!De var plutselig merksnodig tunge,og med en merkelig følelse.Noe var galt.(Igjen)!
Fra albuen og ned til håndflaten var begge armene steinharde,hovne og stod på spreng...det var ikke helt fritt for et snev av angst gikk gjennom den allerede skranglete skrotten!

Hva kunne det være nå da?Det gikk ikke lange stunden før jeg var hos legen,og hun trodde ikke det var noe farlig.Trodde var ikke det ordet jeg hadde håpet på,det beste var kanskje om armene var det tegnet som skulle til for at den logiske sammenheng mellom utslett,eksem og det ene med det andre kom for dage.Men neida.
I samme slengen fikk hun også et inngående studie av min grandiosalignende hud sånn stort sett over hele meg,og da ble hun ihvertfall litt mer bekymret.Jeg var hos samme lege for en mnd tilbake og fikk nye allergitabletter samt Prednisolon,uten den helt store virkningen.Nå var jeg jo bare verre,og visstnok det verste tilfelle hun hadde sett,- sannsynligvis av elveblest.
Nå skal det sies at hun ikke var gamle frøkena denne legen,så hun har vel ikke sett all verden men det var uansett godt å få en reaksjon.Hvordan kunne jeg ha noen livskvalitet????Haha..
Noen vidunderkur hadde hun dessverre ikke - hud er og blir komplisert,og køen på ventelistene på Hudavdelingene rundtomkring er visst like lang og vond overalt i landet.Så jeg må bare vente.Og vente.Og vente.Men å skrive brev til meg og fortelle at jeg har rett til å få time innen Januar 2014,det har de tid til!
Istedetfor bare å lete opp neste ledige time,plotte meg inn og sende meg brev om det heller.Forstå det den som kan,jeg begriper ikke en slik sløsing av tid og ressurser!!!!Helt gape!!!


Ny medisin er nettoppakkurat svelget og såvidt kommet i systemet her...skal visstnok bli enda sløvere av desse men heller det enn å klø seg fordervet!Begynner å få en bra samling allergimedisiner nå,Guiness Rekordbok neste ;)


Og det var nettopp da jeg var og hentet min nye medisin at Apotek-damene kom med den geniale løsningen sin.

Det var nå vel ikke det spor rart at armene mine var hovne,
de var helt sikkert garantert bare vasstrekte!!!!


Det ble mye fliring og hauking på Apoteket etter det utsagnet....
det kunne jo nesten vært sant slik som det regner!!!!
Det er ihvertfall veldig mye annet som er vasstrekt,og verre blir det visst.I morgen kommer det ekstremvær og enda mer regn,så nå er vel døden neste for de særdeles vasstrekte plantene rundtomkring husveggene og i hagen!!!Drukningsdøden!
Selv håper jeg å våkne og kunne se meg i speilet uten både feber, hevelser og utslett - håpe kan man alltids :)


Og om ikke tablettene hjelper for det så kan man ihvertfall håpe på en god natts søvn!!!


Måtte le da jeg kom over dette bildet....
i dag har jeg gått rundt i Gubbens pysjamas,den er så lett og stor og vid og perfekt å ha på seg når man nesten egentlig ikke klarer å ha på seg klær....og i tillegg har jeg vel vært en og annen tur innom Pinterest og pinnet litt også om sant skal sies,så om typen på bildet er feil er ihvertfall utsagnet veldig korrekt.Kan med fordel brukes ved en senere anledning av en viss Gubbe...spesielt det med 

"while I rub your feet";)

Det var dagens dose med syting og klaging,hihi,det blir visst mye såntslags,og jammen ble det en god dose Pinterest bilder også - 
Same old,same old....


5 kommentarer:

 1. Huff eg føler virkelig med deg,håper du får noko som virker og at du sleppe alle desse plagene dine..rart korleis alt skal ta tid i helse Norge.
  Eg har ei på 5 som har eksem på armene og klør seg til blods,nesten sånn at eg vil ha armene hennes tildekt om det er varmt,ser fælt ut men prøver jo alt mulig men liksom ikkje funnet noko som hjelper skikkelig!


  Ønsker deg ein fine dag;)
  God Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hihi ja du skal ikkje kimse av kunnskapen til apotekerdamene :-P håpar du får plass lenge før januar!

  SvarSlett
 3. Kjære søde!
  Vet ikke om jeg skal le eller grine.....Syns så synd på deg og sender de skjønneste tanker til deg i pyjamas!
  Så godt du har galgenhumor .....

  Jeg baker sjokoladekake i regnet og har vondt i beina....ho,ho sånn....da fikk jeg og klaget litt:)))

  Sjokoladekakeklemmer fra meg!

  SvarSlett
 4. Hei Tove!!
  Uff jeg får så vondt av deg!!
  Men du har et vanvittig pågangsmot og det beundrer jeg deg for!!:)
  Håper det finnes noe som snart kan hjelpe deg:)
  God sommerklem fra Reidunn

  SvarSlett
 5. Hei hei Tovemor!!
  Har komt heim frå tur og har hatt meg ein tur rundt om på nettet...lest litt her på bloggen din og trist å høre kor du sliter med eksem!!..
  Men, har det vært sjekka skikkelig tidligare?? For tenkte litt på det g det er ikkje psoriasis?...det er jo mange typer av dette, men har lest masse om det i og med Tom har vore ekstremt plaga...
  Brett opp armane og tørk dei ut - koooos deg i sola :)))
  Uansett masse god bedring til deg!!
  Klem -Anja-

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)