torsdag 14. februar 2013

Siden det er torsdag...


...og ukas festdag på interiørfronten på tv ihvertfall,varmer jeg like godt opp med noen bilder fra et særdeles vakkert hjem!
Her finner du gamle antikviteter i hvert rom,gjerne i form av nydelige stilleben eller flotte møbler.Det er ikke fritt for at man ser ett og annet fristende,jeg er og blir så glad i vakre gamle ting og møbler med historie og patina! 


En deilig glassveranda med nydelige cementfliser...ja takk,begge deler takk!Tar i grunnen resten også...lysekrone,benk,statue,urne - for et fantastisk nydelig rom :)


 På kjøkkenet råder en litt mer røffere industriell stil,som slettes ikke er så dum den heller!Porselensvask selvfølgelig (som Gubben for øvrig kan bite seg merke i siden han forstod null og niks når jeg prøvde å forklare han at en slik vil jeg ha når vi skifter benkeplate en gang i løpet av året - sånn en vil jeg ha!)


En spennende vegg med fotografier av mennesker fra alle verdens hjørner...tenk om de kunne snakke (Bildene altså,jeg regner med folkene har både munn og mæle!)Her er nok mange skjebner!


Vårt lille besøk avsluttes på soverommet,hvor sengen er ikledd et deilig sengeteppe,og får du ikke sove her så er ikke den lysekronen så dum å glane på akkurat!Ellers kan det jo selvsagt gjøres andre ting enn både å sove og å ligge og glane i taket....
her ser ut til å være god plass til diverse "akrobatiske øvelser"

...if you know what I mean;)

Da blir det litt rydding og såntslags før jeg kryper under teppet og skal kose meg med b.l.a Herlige Hjem og Design Dealers.Skikkelig kosetid.Who needs Valentines liksom?5 kommentarer:

 1. Oi, oi! Utrolig flott hus. Takk for inspirasjonsbilder. Liker spesielt god cementfliser og alle nydelige lysekronene. Stolen som er plassert i hjørnet er jo unik! Sukk!

  SvarSlett
 2. Helt enig, helt nydelig! Kunne godt tatt med meg endel av de rommene og byttet ut med noen av mine :)
  Ha en fin fin fredag.
  Klem

  SvarSlett
 3. OY TAKK FOR TITTEN TOVEMOR
  ALLTID SÅ MYE VAKKER DU VISER
  ØNSKER MEG VELDIG EN GLASSVERANDA<3
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Hi Tove
  Thank you for this beautiful post, this home is just stunning, I think every detail is purfect.
  have a nice weekend
  klem
  Stína

  SvarSlett
 5. Skønne, skønne billeder...

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)