tirsdag 26. februar 2013

Her sitter jeg og sikler...


...og begynner så smått å kjenne det kribler litt,med tanke på at denne damen her sammen med sin datter neste uke sannsynligvis tar seg en tur oppi lufta og lander i London!Men...ingen tur uten nøye research..så her sitter jeg med tunga langt ut av munnen og drømmer om den ene herligheten etter den andre hos Bombay Duck!
Og når jeg nå våknet etter å ha drmt meg vekk og liksom-shoppet til den store gullmedalje,finner jeg ut at Bombay Duck bare er en nett-butikk...blæææææææ!Visst kan man bestille til Norge,men da har vi en hersens tollen (tullen) og fraktkostnader...
det hadde da vært uhorvelig mye morsommere å gå i en reell butikk og valgt og vraket i stedetfor!!!!Jeg håper jeg tar feil - vet e hadde en pop-up butikk å kjøpesenteret Westfield men om den eksisterer nå vet jeg ikke!Men det skal jeg finne ut ja!!!


Og som en trøst enn så lenge så kan jeg ihvertfall nyte bildene!

Og en annen,og ganske god trøst er at når vi først er i London så finner jeg nok garantert noe annet som frister!

 Selv om hovedgrunnen til turen heter Justin Bieber og visstnok er min kommende svigersønn (det er ei i huset som drømmer ja),så drar man ikke til London uten å shoppe!Rachel Ashwell skal besøkes,Cath Kidston...jeg hopper nesten i stolen her jeg sitter bare ved tanken!Og tungen er nede på knærne igjen ;)Og kaaaanskje får vi til til et marked,- litt av torsdagen på Old Spitafields for eksempel...best å blidgjøre dattera med både et visst vokskabinett,et visst akvarium,Hamleys og ymse anna slik hun kan bli med moren på skattejakt :) 

Hildrande du så lekkert det er med rød toile og turkis sammen!! 
Siklingen øker betraktelig her,oj og oj - må brukes engang,somewhere!!!
Og selv om London garantert har mer enn nok å bruke pengene på,hååååper jeg i det lengste at jeg likevel finner en Bombay Duck butikk i levende live!Elsker alt jeg ser rett og slett!


 Så får vi se hva som blir med i kofferten tilbake ?Det aller viktigste er ihvertfall å komme hjem med mange flotte opplevelser...så nå må jeg bare fortsette researchen min her...har du et godt tips mottas det selvfølgelig også!!3 kommentarer:

 1. Ååå, så mye fint. første gang jeg har vært inne på Bombay Duck, så takk for den Tove;) Og London da, så koselig med jentetur og shopping. Kos dere masse- og nyt det storbyen har å by på,

  Klem Mari

  SvarSlett
 2. You have inspired me - I feel like throwing an afternoon tea party on the weekend!
  x
  Melissah from Country Style Chic

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)