torsdag 10. januar 2013

Snille Gubben min......som etter mye mas og kjas fra madamen her endelig stoppet bilen sin en ufyselig grytidlig morgen langs landeveien og plukket med seg denne lille rekkverkbiten som mitt sylskarpe blikk hadde merket seg uti en veikant,og tenkt at "sjå der du,dinna saken der var det håp for!" Ja jeg måtte faktisk bemerke det hver eneste gang vi kjørte forbi,og forsyne meg virket det ikke som om den ble finere og finere for hver gang jeg passerte!Panikken for at andre likesinnede også skulle se skatten og enda verre;nappe tak i den før meg var stor!Det måtte for all del ikke skje!Iiik!Det som sannsynligvis hadde skjedd til slutt om ikke jeg og Gubben hadde barmhjertiget oss over det var vel at det hadde blitt kastet på bålet or dette er vel da ikke noe å samle på?Å joda..i vårt hjem er det det!
Så gnålet mitt ble vel litt i meste laget og en vakker dag var plutselig skjønnheten bak i bilen til Gubben.O lykke!
Jeg er såååå fornøyd med "biten min" at jeg knapt nok har ord,og samme hvor jeg setter den så skaper den særpreg og er med på å skape det miljøet jeg liker så godt!*glise*


Det er jammen kjekt å være fornøyd med noe.Det er nok av det man ikke er fornøyd med for å si det sånn,men av og til kan det være deilig å fokusere på det som faktisk er bra!
Noe som også var bra og gjorde meg så glad var denne flotte serien med b.l.a skjermvegg,lykter og trekasser fra Mestergrønn som jeg fikk en del av til bursdagen min i fjor. Er så takknemlig for og glad i alt,fargen ikke minst.Det fine teppet og puten fra Kremmerhuset samt boksen jeg kjøpte på Bella Blå passer perfekt!
Dette er et par bilder som virkelig viser meg...sånn helt innerst inne...from within!

Husk å sette pris på det positive:)

Med desse bildene slår jeg jammen til og deltar med nok et bidrag til NIB´s utfordring denne mnd.Se her for flere bidrag!4 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Åååååå så snill en mann du har, tenk han plukket opp den til deg:))
  Lykken kan ikke kjøpes for penger, og det skal ikke mye til for å føle lykke... heldigvis:)
  Lykke til i utfordringen!

  En finfin kveld til deg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Haha! Så artig historie!
  Fine rekkverket!
  Elsker turkisfargene du viser på bildene dine!
  Vakkert!!
  Lykke til med utfordringen!
  Ønsker deg en NydeligFlott fredagskveld!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 3. Hei Tove.
  Tusen takk for nydelig melding på bloggen min,den varmet godt. Kjekt du la igjen spor slik at jeg fant frem til denne flotte bloggen din. Vil gjerne følge deg videre på veien.

  Fantastisk koselig historie og fantastisk mann du har.

  A HAPPY WIFE, A HAPPY LIFE. ;)

  Utrolig viktig det temaet du tar opp om å fokusere på det som er bra. Vi bruker sånn generelt alt for mye tid på å fokusere på alt det negativet. Hva fører det med seg? Stort sett ikke noe bra. Grip dagen og ta tak i det som er vært å fokusere på.

  Ha en fin helg

  klem fra Lisebeth  SvarSlett
 4. Kjempe herlige farger. Så koselig det er hos deg. Legger meg til som følger.
  Ta gjere en titt innom hos meg hvis du har lyst.

  klem frå Åsne
  marianneleonora.blogspot.no

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)