mandag 7. januar 2013

Helt meg...


From Within 
...og helt min smak synes jeg badet begynner å bli!
Har lenge gått og skult på de brune skapdørene og grublet på om jeg skulle male dem...men så har det kokt litt vekk kål og andre prosjekt.Og det er jeg glad for nå,ettersom jeg stadig vekk drar inn både den ene og andre rariteten så en ting er sikkert og visst...man trenger ikke å sitte og kjede seg når man driver med kabel-legging og såntslags her i heimen ;)

Den gamle tissepotten til herr Andersen for eksempel,fikk i dag heller komme inn på badet i stedet for å gjemme seg på soverommet 


Og er ikke jeg en skikkelig skrulle,
som drar inn en gammel kles-rulle?


Jeg skal love dere jeg flirte godt av meg selv da jeg flyttet dette store beistet fra hallen og inn på badet...
"Jaja kor du strever Tove-mor,det verste ta alt e at ho må tilbake igjen samme veien!"


Jeg var nemlig indre overbevist om at dette slitet var til ingen nytte,men av og til så må man bare prøve det som detter nedi hodet!Og denne gangen ble jeg rett og slett overrasket:)
Klesrullen passet inn så bare det,og attpåtil kunne den bidra med et par kjekke hyller til både ditten og datten,- suksess!!!


(Og den egentlige hensikten med klesrullen som var å sperre fremfor knaggen på veggen her som til stadighet var overfylt med Gubbens klær,og sko på gulvet.Jeg opplyste min bedre halvdel om at vi faktisk har kles-skap så nå er det bare velstand i heimen@ fruen er fornøyd dere!!)


Dersom den trengende på rammen mot all formodning ikke skulle finne noe å studere på blant raritetene på badet har man selvfølgelig tatt det med i betraktning,og bunken med interiørblad ligger klar på en gammel krakk!


 Et par av min Farmors gamle underkjoler henger til pynt :)Enda en grunn til at jeg ble ofselig fornøyd med meg selv var omtrekkingen av denne benken...kjekt å ha stiftepistol i heimen så er det fort gjort å knipse på noe nytt og forandre litt! Under benken ligger sengene til et par av kattene,som liker å ligge i fred,ro og varme på badet av alle ting!!!


Og selvfølgelig mens jeg sitter og knipser kommer en av linselusene inn og danderer seg opp på benken...den var jo ikke full av klær for en gangs skyld og da må man benytte seg,ikke sant? Og vet dere,når jeg danderte bakenden min opp på do litt 
tidligere i dag så kom jeg på at jeg jammen skulle delta i NIB sin utfordring med badet vårt (av alle ting) denne gangen,som heter noe så spennende som   "From Within" !
Jeg synes badet gjenspeiler meg og smaken min og er så within som det bare kan bli for min del,så dette er mitt bidrag!Klikker du her så finner du mange andre flotte bidrag!!!
Ønsker alle som deltar lykke til:)


9 kommentarer:

 1. Du flinke Tove, så morsomt, koselig og trivelig et bad du har. Et riktig Tovebad :o) Benken din ble kjempeflott! Lykke til med ditt bidrag i NIB utfordringen! Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Det var mig ett trevligt och mysigt badrum du skapat och framförallt personligt...gillar det verkligen, hoppas veckan startat bra, kram VIOLA

  SvarSlett
 3. Ååå så nydelig, for ett koselig badrom du har !!
  Ønsker masse lykke til, kastet meg med jeg også ,)
  God ny uke kjære Tove ;)
  Klem Anki

  SvarSlett
 4. KOSELIGT OG PERSONLIGT
  DET LIKER VI
  JEG HAR SAMME GAMMLE RULLA SOM DEG
  MIN STÅR UTE...
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Vakkert og personlig:)

  Lykke til:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 6. For et koselig bad dere har. Lykke til i utfordringen. Jeg syntes den var litt vanskelig denne gang, jeg:-) Men her fikk jeg en forklaring:-) Kanskje jeg rekker å delta. Vinner aldri, men moro likevel.

  Ha en fin kveld.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 7. Vakreste pusen! Hellig Birma???
  Likte spesielt godt det øverste bildet!!
  NydeligFlott!
  Lykke til i utfordringen!
  Ha en strålende tirsdagskveld!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 8. Så mange fine ting du har fått plass til på badet! Ikke kjedelig å gå på do der i gården ;) Og du skriver så artig ;) Klem fra Lisbeth, legger meg til som følger hos deg, eg :D

  SvarSlett
 9. For en koselig stil du har :) Veldig flott og gjennomført.
  Masse lykke til!!


  Nyt kvelden.
  Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)