søndag 20. januar 2013

Det er aldri feil...


.. å få et glimt inn i et og annet vakkert hjem,dere som kjenner meg vet jeg liker å "snike meg inn" både her og der og smugtitte på hvordan folk har det!!Det er ikke måte på hvor nysgjerrig et kvinnemenneske skal være altså ;) 

     Det er godt å vite at det er flere Nysgjerrig-Petrin´er der ute enn meg,for jeg vet mange av dere liker å bli med på mine besøk hit og dit!Det er så kjekt å finne hjem som for det aller første gleder og er en fryd for øyet,og for det andre kan man kanskje få både idèer og bli inspirert :)Eller man kan bare rett og slett senke skuldrene,ha seg en deilig stund og kose seg med bildene.Med meg blir det vel en miks av alt:)


 
Det hører kanskje med til sjeldenhetene at man liker absolutt alt,
men jeg ser som regel ett eller annet som liksom drar blikket til seg.Slik som dette rommet,med de utrolig tøffe og nydelige veggene!Og andre ganger tenker man at dette hadde ikke funket hos meg...
hvite kjøkkenstoler for eksempel...jeg har det faktisk,men de er av metall og kan vaskes og vaskes,og vaskes og vaskes ;)Her legger jeg merke til den fantastiske takhøyden,lysekronene...det lekre skapet som jeg riktignok hadde malt!Skjermveggen på badet ser også dritlekker ut!Jeg har tenkt det før og jeg tenker det igjen hver gang jeg ser skjermveegger...jeg bare må få lagd meg en selv!Elsker :)For noen fantastiske vinduer(men sikkert helt pyton å vaske)!
Deilige varme farger...det badekaret skulle jeg jaggu hatt gitt!
Putekrig i senga kan nå være så...men ballen?Qué?Hver sine lyster... 


Det er heller aldri feil å ta seg fem minutter!Fem deilige minutter med total avslapping og senke skuldrene,og hente ny energi og nytt fokus.På akkurat denne måten får jeg nettopp det...sette meg ned ved data´n,surfe i vei og enten besøke alle de fine bloggene dere har eller kanskje lageblogginnlegg selv,og ihvertfall studere på enten ting,tang,hus eller hage.Kroppen får nødvendig kvile og hodet nødvendig påfyll.

What´s better?

5 kommentarer:

 1. Er veldig glad i mye og store vinduet, er noe herk og vaske ja...men har heldigvis karcher vindusvasker.
  Har mye vinduer både hjemme og på hyttene, Trysilhytten har sikker 50 vinduer om man teller hvert enkelt ( store som er delt og som går helt opp i taket noen steder....om inne mellom rommene også.
  Det var ikke bare bare når vi malte de :) en del meter med teip :)

  Ha en flott dag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Mange nydelige bilder du viser her, men jeg er nok som deg, mye vakkert men vet også at mye ikke ville fungert her i huset :) Jeg finner masse inspirasjon hos andre, og kan heller lage min egen vri på det :) hvite trekk på stolene hadde heller ikke gått her, les: syltetøyfingre mm, :)), men det er skikkelig lekkert da :) Ha en fin søndag, nå skal jeg ta meg en tur ut i sola :) Klem

  SvarSlett
 3. Du visar alltid sååå härliga inspirationsbilder, Tove!

  Går själv på sparlåga vad gäller inredning just nu...
  Det är för mycket jobb nu... suck
  Men det är ju inte för alltid tack o lov.. .)

  Ha en mysig söndag
  Kram Tina

  SvarSlett
 4. Mye flott. Elsker mye og store vinduer, men det er noe dritt med vaskingen.
  Ønsker deg en flott dag.
  Klem

  SvarSlett
 5. Herlig!
  Digger kjøkkenet og kontorplassen.... Litt passe glamour! :)) Og selvfølgelig gråfargen... (Bombe.... :))

  Vi er en gjeng kikkere hele gjengen! :)

  Ha en utsøkt søndagskveld Tove!

  Stor klem fra Mona

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)