tirsdag 1. januar 2013

Da er vi i gang......med det nye året,men jeg må innrømme det er en sløv start!
Formen er enda ikke på topp,så det blir kun det mest nødvendige som blir gjort.Sånn som å spise og drikke...;)
Hodet derimot styrer med sitt,blant annet tenker det på "alt" man vil skal skje det kommende året.Et par spennende ting i løpet av våren står allerede på tapeten,men det viktigste er jo hverdagen for meg.Å ta vare på de små verdifulle øyeblikkene,å kunne få styre med små og store prosjekter som detter nedi hodet,å få gi ungene trygghet og verdier,og få helsen til å fungere best mulig.
Selvsagt florerer det med nyttårs-forsett,hodet er sprengfullt og det ene er mer fantastisk og optimistisk enn det andre!Urealistisk? Å neida ;)
Så i dag passet det godt med dette bildet av den stakkars engelen min som ble stappet inn i et "bur" her en dag ...skal ikke akkurat assosiere meg med selve engleskikkelsen,men i likhet med den så sitter jeg ihvertfall og ruger jeg også - på alle desse tankene om det nye året!
Og nå ble jeg plutselig enda mindre lik en engel..Linus kom opp igjen fra senga si og fikk ikke sove,- mamsen omsnuingsplaner med leggetidene til ungene gikk rett i vasken på første forsøk - og ungene virker mer våkne enn noen gang.Linus hadde en løs tann som visst var klar til å forlate gapet hans,og da våknet sadisten a.k.a meg til live - og jaggu fikk jeg ikke rive den ut!Så nå venter nattlige oppgaver som tannfe...(med litt godvilje så er vel feer beslektet med engler??)
Så kanskje jeg er litt engel?Litt jækel?

Ihvertfall helt meg ;)3 kommentarer:

 1. He, he. Jeg ønsker deg lykke til med omsnuing av døgnet, alltid vanskelig etter ferie. Gleder meg til å se hvilke ideer som popper fram etterhvert som det nye året skrider fram. Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. HALLO GODE TOVE VENNEN!
  SÅ MASSE FINE INNLEG JEG HAR GÅTT GLIPP AV!
  HERLIG PYNTET HJEMME HOS DEG
  ØNSKER DEG GODT NYTT ÅR
  OG AT DINE DRØMMER BLIR OPPFYLT
  KLEM ELI:))

  SvarSlett
 3. Godt nyttår til deg! Lykke til med alle planer og forsetter for 2013! :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)