fredag 25. januar 2013

Because I´m worth it...




...kanskje jeg ikke bare skal tenke det men også etterleve ordene?Innimellom?jeg bruker den setningen for alt den er verdt jeg nå,etter en lang gåtur med hundene...tar meg fem minutt ved pc´n før jeg tilbakevender til de firbente og bader en av dem.
Ungene skulle få komme tilmormor og morfar etter skolen,så da kan det være greit å benytte seg,det går fort noen timer med bad og føhning!Og etterpå har jeg en liten premie til meg selv på lur...
siste Lev Landlig kom i posten i dag og skal nytes noen minutter midt i mellom hundestell og neste agenda på tapeten;husvask.
Det ene følger egentlig det andre naturlig,for når jeg bader hunder blir det som regel litt våtsamt og det er greit å få vaske   etter seansen!Når jeg har lest halve bladet skal jeg begynne på kjøkkenet og forberede kveldens sedvanlige,"avanserte" fredagsmat...den evindelige taco´n som liksom hører med!



Selv om jeg skal sant sies egentlig fikk mer lyst å tilbringe noen timer på kjøkkenet nå når jeg ser på desse herlige bildene fra Leila Lindholm,den kjente svenske kokkelura med både egen webshop og bøker og tv-program!
Elsker de skjønne fargene og den nostalgiske stilen,slikt som jeg selv har litt av på kjøkkenet.Kjenner jeg må inn på den webshoppen og snuse litt mer....elsker de skjønne pastellfargete slikkepottene,pannene,litermål,emaljebakebollen...joda!!




 Men en plan er en plan.Som regel med mange unntak,men i dag har jeg bestemt meg for å gjennomføre den til punkt og prikke.For nå har jeg sjansen...litt ekstra god tid og da gjelder det å benytte seg!Og så kan det være greit å finne ut om standhaftigheten fremdeles er i live...hihi ;)


Så får jeg heller gjøre som Leila her og tilbringe noen flere timer på kjøkkenet en annen dag.Det ser helt klart veldig kjekt ut å kokkelere med slike herlige farger rundt seg!
 En fargerik fredag til deg  fra meg :)


7 kommentarer:

 1. Så deilige bilder. jeg hadde sikkert blitt en mye bedre kokk med sånt flott og fargerikt utstyr.
  Ønsker deg en deilig helg!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Lekkert :)
  Får lyst til og lage noe snadder nå!

  God fredag til deg.

  Klem

  SvarSlett
 3. Adorei ver essas deliciosos quitutes. Parabéns tudo esta belíssimo.
  Tenha um ótimo fim de semana.

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder, skulle ønske jeg var eb bedre kokk! Kanskje noen av disse lekre tingene sånn strategisk plassert på mitt kjøkken ihvertfall kunne bidra til en illusjon? Nydelig er det, og fargene fantastiske! ha en fin helg, klem

  SvarSlett
 5. Åh, sukk for noen herlige bilder! Det var mye mine farger her altså. Må inn og kikke litt i den webshoppen jeg også tror jeg! Takk for kos hilsen hos meg. Ja, jeg vet det er flere enn meg som virkelig har slitt for å finne en god cupcake oppskrift, men det er håp i tunellen med det oppskrifts-kortet - det kan jeg godt love deg.Det er yoghurt i den og veldig lite hvetemel, tror det er en del av grunnen til den saftige konsistensen. Ha en strålende helg!!

  SvarSlett
 6. Å SÅ MASSE LEKKERT
  LITT BLOGG TØRKE HER...
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Urläckra bilder återigen :) och så klart man ska belöna sig lite...alldeles nyss åkte en chokladbit in i munnen min, var klar med att betala fakturorna..:) ha en fin vecka, kram

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)