mandag 24. desember 2012

Shame on me..


...som ikke engang kom meg så langt som å ønske alle bloggevenner en God Jul!De siste dagene har vært en virvelvind orkan av stress og frem og tilbake,og vips - nå er selveste kvelden omme!Men..det er jo nå kosen virkelig begynner,er det ikke det da?Roe ned :)
selv har jeg selvsagt blitt syk,ligger her full av feber og tett nedi bringa,og i tillegg har fibrotrollet vært særdeles aktivt siste døgnet.Og begge deler kan ha sin sammenheng med stresset for å komme i mål,- it is what it is og jeg får ta det som det er!En kjempekoslig julefeiring ble det likevel,og det håper jeg alle dere som titter innom meg også har hatt!Jeg kommer sterkere tilbake,våknet grufullt tidlig i dag og nekter å stå opp..skal bare stappe i meg noe paracet og se om ikke jeg kan sovne til igjen!Kos dere videre slik vi her også skal!!!jeg ser frem til å besølke dere og se hvordan dere har hatt det :)

Fortsatt God Jul !
bilde via Campagne Decoration,Stephen Clement

5 kommentarer:

 1. Takk det samme!:)
  Jeg vet akkurat hva di snakker om...:)

  Ha en riktig fin romjul:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Merry merry Xmas darling.....love from me ...enjoy these days.....thanks for your friendship.....love you ...Ria...xxx...

  *
  **
  ***
  ****
  *****
  *******
  *********
  *
  *

  SvarSlett
 3. SKJØNNE TOVEVENNEN <3
  JEG SENDER JEG TRYLLESTØV OG HÅRE FORMEN KOMMER SEG
  KOS DERE MASSE ALLE 4 OG TA DET MED RO
  MASSE KLEMMER FRA ELI:)

  SvarSlett
 4. Godt å høre at det er flere som har hatt det travelt;) Ha en koselig romjul og masse god bedring til deg. Vi rømmer til fred og ro til fjells, og ser frem til en uke med avslapning- deilig!

  Klemmer fra mari

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)