lørdag 8. desember 2012

Lykken er...


...en deilig sofa :)
Ikke at det er det som gjør meg lykkelig i livet,men det er en bit av puslespillet ihvertfall.En god sofa å synke nedi = hjemme = lykke....
der er en sammenheng om ikke annet!Og når man har væt "ute og rekt" i noen timer,i dag som kioskvakt og tilskuer på håndballkampene til Martine,så er sofaen et gledelig gjensyn.Ikke at den er så eitrandes fin å se på...men den er ihvertfall veldig god å slappe av i!!!Lurer på om jeg omtrent kommer til å sprekke av lykke-følelse når jeg får full pakke....både en god og fin sofa!!!!Jeg kjenner jeg må ta meg litt selv i nakken.Sofaen vår er jo ikke stygg egentlig.Den er flott og stor,kjøpt på Hødnebø,-italiensk etter sigende...problemet er jo bare at jeg ikke liker den så godt - den passer ikke inn lenger.Det er jo det som er problemet.
Et lite luksusproblem,men like fullt - for meg veldig viktig!Nå har vi vel omtrent bestemt oss for en ganske mørk grå sofa,men jeg har  vel lov å drømme litt likevel? For tenk om jeg kunne hatt hvit sofa!!
Det er bare lekkert - se denne deiligheten av en sofa i denne leiligheten...tror dere jeg sitter med tungen nedpå knærne eller tror dere jeg sitter med tunga nedpå knærne???Sofaen er lekker uansett farge - 
slike "howard"sofaer har jeg alltid vært svak for ,og med det hvite trekket er den jo bare ûberlekker og hinsides det som er praktisk å ha i min hverdag.Sånn er det...jeg har lært å leve med det,jeg vil heller ha et hjem hvor ungene kan få lov å hoppe i sofaen,en katt eller en hund kan komme snikende og få litt kos...så får jeg drømme og sikle litt på si!Så med det til grunne tenker jeg at her bor det ihvertfall ikke x antall katter,hunder og unger - hvis her bor noen i det hele tatt??Av og til kan man lure på alle desse vakre bildene ;)
Men joda...her kan visst være opptil flere unger ser det ut til,med køyesenger opp og ned i mente!Lyst og lekkert her også...og ikke en eneste liten lego-bit på gulvet...noen har visst vært ivrig med støvsuger'n...det kan man jo kjenne seg igjen i,hihi ;)

Jovisst er det lekkert med stiletthæler på rekke og rad...men hvor er x antall vintersko,cherrox'er,støvler,joggesko...vinterdresser,boblejakker - her er sikkert veldig mye garderobeplass og sikkert ytterst veloppdragne unger som er veldig flinke til å legge alt på plass slik enkelte andre jeg "kjenner" prøver å lære sin egne unger å gjøre.Så får de det til her så kan det vel være et håp hos "den jeg kjenner" også? ;)

5 kommentarer:

 1. Flotte bilder.
  Jeg er mest imponert over de to køyesengene på samme rom. 4 unger på samme rom er virkelig imponerende. Vi har hatt 3 unger på samme rom en tid, det var et mareritt.
  Ha en flott kveld.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Alt går visst tilsynelatende an å få knirkefritt til i dette hjemmet;)
   ha en flott lørdagskveld!
   Toveklem:)

   Slett
 2. Ja, en god sofa er et must! Jeg er ikke helt kompis med den vi kjøpte i sommer.... Men den var den beste av de valgene vi hadde;-)!! Stilige bilder du deler:-)!!

  Ha en herlig kveld i sofaen;-)!!
  Klemmer!!!

  SvarSlett
 3. Hej Tove !!
  Tak for søde kommentar ind på mit blog.
  Jeg vil gerne få den som rydder op i det hjem på billederne, alt er så fint !
  En sofa er altså meget vigtigt og man skal virkelige overveje hvers lags man skal ha, for dem skifter man ikke bare ud engang om året :)
  Ha en rigtig gos lørdags aften ( den bedste i ugen ) og hygge med familien !
  Kram Diana

  SvarSlett
 4. Hej Tove !!
  Tak for søde kommentar ind på mit blog.
  Jeg vil gerne få den som rydder op i det hjem på billederne, alt er så fint !
  En sofa er altså meget vigtigt og man skal virkelige overveje hvers lags man skal ha, for dem skifter man ikke bare ud engang om året :)
  Ha en rigtig gos lørdags aften ( den bedste i ugen ) og hygge med familien !
  Kram Diana

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)