fredag 7. desember 2012

Hutre,hutre.......i dag er det jaggu kaldt!!!!! Men fint - ikke lov å klage i det hele tatt!Vi får bare kle oss etter været! Og der kom vi merkelig nok til sakens kjerne!Jeg fant,jeg fant :)

 Jeg fant,og jeg falt!De deiligste ullplagg fra norske iisWooding .
Deilige,gode ullgensere i de nydeligste farger og mønstre.Kjenner et umiddelbart vil ha/må-ha behov komme snikende styrtende i ei viss fart...kanskje et julegaveønske??? Hadde vært deilig å hatt en slik å krype inni,være varm og god og til og med nydelig fin!!!!Martine-mor som nettopp har kommet rødkinnet og sliten hjem fra skolen synes til og med genserne var helt nydelige...kanskje jeg kan klare å strikke lignende til henne???? 

I dag fikk Martine faktisk prøve sine helt nye,flotte skøyter - som tante Linda ga henne i bursdagsgave.Kunne ikke vært mer perfekt,siden klassen skulle opp på isen i dag og kose seg.
Det var visst den beste dagen på lenge,tross litt knall og fall.
Mamsen kunne selvfølgelig tenkt seg å gått på isen med slike preikkete skøyter med rødt bånd og meget gjerne en av genserne her;)
Så selv om det er kaldt,er det jammen meg flott å være ute og kose seg også!Og enda deiligere å komme inn igjen,fyre opp i ovnen,lage seg noe godt å spise...og vite det er fredag!!O lykke :)


Vakkert med vinter  - ute og inne 


Og nå skal jeg kose meg med ungene som har kommet hjem fra skolen,begynne å pynte så smått...det vil si hvis jeg orker å gå opp på loftet som er så kaldt at hverken desse vakre ullgenserne eller thermodresser kunne vært særlig hjelp...godt man har noen tenner å bite sammen så klarer man det meste!


 Men en sånn genser hadde selvsagt ikke skadet da .Jeg er nokså sikker på at jeg hadde sett bedre ut i spurten opp på loften med sammenbitte tenner om jeg hadde på en av desse...kunne risikert jeg ble nesten litt lekker om enn jeg var iført et noe rart "glis".

nydelige vinterbilder fra pinterest
3 kommentarer:

 1. For noen bilder.
  Jeg skulle også veldig gjerne hatt en sånn genser, flere faktisk.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Me too.Sannheten er jo at jeg ikke bare kunne tenkt meg en....men helst alle!!!Det er slike klær man har bruk for...nesten hele året her:)
   Toveklem:)

   Slett
 2. Hei :o) Så koselig en blogg du har og så fine gensere du viser fram. Skulle gjerne hatt en sånn jeg også :o) De prikkete skøytene var jo helt herlige. Sukk, ja det er mye fint som gjerne skulle ha,ligget under treet i år :o)Jeg legger meg til som følger av bloggen din og gleder meg til å bli kjent med den! Jeg har nettopp begynt å blogge og håper du kommer en tur innom :o) Klem fra Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.