søndag 4. november 2012

Ei grei,lita hytte......


...får ikke direkte avsmak i munnen når jeg ser på bildene av fantastisk flotte Chalet White Pearl!!!Har hatt desse bildene lagret på pc'n i lengre tider,men nå som nysnøen har kommet på Sulafjellet synes jeg vinterbilder kan dras frem i dagens lys!!!Peiskos,lammeskinn og deilige puter er heller ikke feil nå fremover!
Tenne lys,dekke bord...kanskje invitere???Eller bli invitert?
Herlige farger og møbler gir en lun og elegant stemning...


...og jeg er nokså sikker på at her koser man seg godt enten det er i stuen med de flotte vinduene med den like flotte peisen midt i mellom...
...eller sittende rundt spisebordet i desse stolene som ser veldig behagelige ut i tillegg til å være lekre!Nå skal det jo sies at det ikke er hva som er i et hjem som skaper trivsel og hygge,men hvem - 
men det hjelper da på å ha det koslig rundt seg eller hur ?
Jeg tinger på dette soverommet...den senga ser ut som om den venter på noen skal hoppe oppi!I virkeligheten skal jeg jo faktisk hoppe utav min egen seng,og begynne på dagen - mandag og ny uke :)
Det var slett ikke helt ufordragelig dette lille bassenget heller,
gjev eg kunne hoppe rett uti!!!O nytelse!Får vel ta dusjen i stedetfor....blir like våt om ikke annet!Dersom det er fibromyalgi jeg har så skal visst bading i varme basseng gjøre veldig godt for kroppen,så kanskje jeg skal begynne å grave ut i kjelleren???Eller rett og slett bruke litt oftere jacuzzi'n vi har i hagen?Det er bare så forbasket at lokket har blitt sååå tungt siden det trekker til seg vann og man bør nesten være to for å få det av...og jeg er som regel ikke to da en viss Gubbe er mer på jobb enn i heimen.Nytt lokk er vel svaret,men det får nok vente litt...det også ;)
Det får garantert et besøk på Chalet White Pearl også gjøre...en tur til Val D'Isere er laaaaaangt ned på lista,faktisk er det vel ikke på lista en gang.Men fint å se på var det ialle fall!!!!


5 kommentarer:

 1. Så fint et hus. Kunne været dejlig med en lille ferie der.
  Min farmor har også fibromyalgi. Det er heller ikke alle dage hun klare at lave lige meget. Så utrolig flot en indstilling du har med at det kunne have været værre og at du vil have det bedste ud af det.
  Jeg selv går hjemme som førtidspensionist da jeg indimellem får depressioner. Det er heldigvis ikke så ofte længere. Vi har alle hver især vores at kæmpe med. Jeg har det lige som dig, jeg vil have det bedste ud af det, til trods for hvordan dagen ser ud.
  Rigtig god dag til dig søde Tove :-)
  Klem Lonni.

  SvarSlett
 2. oj, detta hus var bland de smakfullaste jag sett på länge. Vill ha....kramis semlan

  SvarSlett
 3. FOR EN DRØMME HYTTE !!!
  DER HADDE JEG FUNNET ROEN:))
  HÅPER FORMEN ER BEDRE I DAG SKJØNNE TOVE!
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 4. Fin hytte, elsker bassenget. Skulle gjerne hatt basseng, men må nok nøye meg med et badekar.
  Klem

  SvarSlett
 5. Ja ditta var ei koselig lita hytte.
  Passe stor til meg.
  TiHi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)