onsdag 21. november 2012

Begynte i går,men....


..what happened?Sånn kan det stundom gå når frøkena her begynner på et prosjekt,i dette tilfelle dette innlegget,men plutselig har rota seg inn på noe helt annet og det var ikke snakk om å komme seg derifra.Men dere...jeg fant heaven!!!Helt sant!Via en blogg eller via facebook eller et eller annet kom jeg borti en haug med bilder som bare var helt meg.Vet at hjemmet det gjelder kommer på trykk i Jeanne D'Arc Living etterhvert...gleder meg allerede :)
Så langt tok det ihvertfall fra meg en natts søvn,hihi.

Og som i dette innlegget har også det hjemmet toile på veggene...
og jeg har vært så heldig å fått hjelp med tips om toile-tapeten jeg er ute etter med husfruen i nettopp det hjemmet...skjebnen,er det ikke det det kalles?Føler meg så giret og heldig...
nå skal resten av kvelden brukes til å sjekke opp diverse tips så kanskje har jeg hellet med meg til slutt,og finner akkurat det mønsteret og den nyansen jeg ser for meg jeg vil skal ha!!


Finnes det noe vakrere enn toile?


I så måte så er også denne lilla varianten bare helt herlig, og passer perfekt til den litt "småkoko" stilen i hjemmet her!
Og så skjønt det var med pepita-rutet lilla og hvitt slip-cover på sofaen her da!For en herlig blanding av alt mulig rart det var å se her inne,herlig med noen som tør,og skiller seg ut:)


Litt "kitsch" på kjøkkenet hører selvsagt hjemme...
her var virkelig litt av en samling!
og den lille hyllen som passer tannkosten da....finner ikke en slik hos naboen tipper jeg ;)


Badet er selvfølgelig like lekkert som resten...så klassisk og stilig!Men med litt morosaker opp på hyllen.Klarte nok ikke å dy seg,damen som bor her!Hun må forresten gå og smile hele tiden,så mye rart og festlig og fargerikt alle steder at smilet kommer?


At det åpenbarer seg en liten oase når man slår opp de franske dørene er ikke en overraskelse - jeg tenker frodig er et dekkende ord jeg...både ute og inne.

frodig og forfriskende!


1 kommentar:

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)