mandag 29. oktober 2012

Satt ved kjøkkenbordet...


 ...på formiddagen i dag,og flante videre inn på det vi kaller lille-stua!Kikket ikke på noe spesielt,bare uti løse luften.Men sånn helt plutselig gikk det gjennom meg at jeg måtte flytte ut kamferkisten min og flytte et annet lite bord under det gamle vinduet jeg har på ene veggen.Og når noe er tenkt,skal det gjøres nesten før tenkingen er unnagjort...om mulig enda kjappere!Det ble slutt på å titte på kattene som var å se på både stoler og benker rundtomkring meg,og jeg fikk slukt de siste bitene av skiva mi !
Å flytte kiste og bord var en enkel sak,men det måtte jo utarte seg selvfølgelig!!!! For jeg kunne vel male listen bak der bordet skulle stå når jeg først var i området tenkte jeg!Fort gjort det også.Men tror dere
det stoppet der ??? 

Det var nå jeg skulle ønske jeg kunne skrive at jeg skiftet gulv i samme farta...hihi...men så vel var det nok ikke!Ei heller kan jeg skryte av at jeg drog frem stiftemaskinen og skiftet trekk på sofaen
- det skal nok bli en annen gang må vite!!Venter med lengsel og smerte på nettoppakkurat den dagen!!Enn så lenge ser lillestua slik ut...hovedsaklig brukt av hundene som kan ta æren for blant annet sofaens nuværende tilstand!Er veldig sint på meg selv for at jeg lot yndlingssofaen min ende opp slik,klart den må få et nytt og bedre liv snart!!!Dere blir vel sjokkerte og detter ned av stolen når jeg sier jeg tenker på å trekke den opp igjen i grått!!!?
(ler når jeg ser den malplasserte gamle klokken som ble hengt på en ledig spiker for en stund siden og har gått i glemmeboken siden da..
snakke meg om litt av et perfekt bloggehjem,hahaha )Tomorrow I will find the winner of this lovely Norwegian Interior Magazine...as I've mentioned before I love to read magazines like these,both norwegian and foreign,and I am lucky to have my friend Ria in the Netherlands to switch magazines with!I think we're both pleased with our arrangement - so I am kind of paying it forward and will send this magazine to one lucky reader.I will count all my foreign followers but if you're visiting don't hesitate to leave a comment and you can be the lucky winner as well :)
This is not a big give-away,but in my opinion gives a lot of pleasure and inspiration hopefully to a lucky winner !!

Her er det lille skapet kamferkisten måtte vike plassen for.Det ble litt lettere med dette - skapdørene som venter på å bli trukket med stoff og muligens hønsenetting fikk ta til takke med et par tapetrester men det funket det,ikke sant?
De gamle spikrene som stikker ut på sidene er ypperlige til å henge opp litt småtteri..Martines gamle sko,et par skjønne ballerinaer :)


Så var det den sofaen igjen da!Jeg ser på enkelte blogger hvor lekkert det ser ut med slitne stoler,med både rifter og andre skavanker.Sånn sett burde jo denne sofaen være smashing.
Men den blir enda mer smashing slik jeg forestiller meg den skal bli.Det skal jeg vise dere i et nytt innlegg senere :)
Midt oppi all omflyttingen og malingen og alt styr og stell ser jeg Wilma som ligger og sover så godt,stakkars får nesten aldri komme på bilder denne snuppa...av den heller sky sorten som vil ligge i fred og ro,men i dag slo jeg til og lurte henne godt med kameraet :)
Flere innfall skulle dette nedi hodet mitt!Plutselig falt blikket mitt på brannmuren som var så avskallet og fæl at ting måtte skje.
Frem med pussepapir og stålbørste...og maling.Martine mistet tunga nedpå knærne når hun kom igjen fra skolen:
"ka i huleste du holde på me mamma?"
Joda,mamma var i farten med kalkmalingen sin igjen!!!Og den kan skremme vettet av de fleste med en gang den er påmalt.Ser helt svart ut,men magiske ting skjer underveis...her holder den på å tørke og da blir den mye lysere heldigvis.Det er ikke måte på hvor fornøyd jeg er med det innfallet og undrer meg bare på hvorfor jeg ikke har tenkt denne tanken før???Sånn går no dagan her til gards...litt innfall nå og da,litt hvile innimellom,og smått om senn så skjer forandringene,som oftest til det bedre!!!Malingen på døra jeg skulle sjekke i dag derimot var nok i lyseste laget,så der må jeg nok revurdere situasjonen!Men alt i alt,en vellykket dag!Og nå håper jeg på en vellykket natt også...uten å våkne midt på natten!Må jo være så uthvilt som mulig når man kan finne på så mye rart!!!

natti,natti :)
5 kommentarer:

 1. Her har det gått unna ja! :D jammen meg vært effektiv du :) Håper det smitter på meg i dag, harn MYE på to-do lista i dag ;)

  Sofaen var jo kjempefin, men trenger nok litt nytt trekk ja.. ;) Hvor har du kjøpt den? :)

  Så fint det blir bak ovnen :)

  SvarSlett
 2. Så deilig med sånne innfall (og energi til å følge sånne innfall)
  Når jeg er ferdig med dagens MÅ liste, så er det sjelden tid, eller energi, til sånne positive innfall.
  Håper energien varer!!
  Klem

  SvarSlett
 3. Tak for altid hyggelig kommentar hos mig. Det er så dejlig at læse.
  Du har rigtig haft travlt. Sikke meget fint du har fået gjort. Det er et hyggeligt hjem du har.
  Den anden dag faldt der også sne her, men ikke noget der blev liggende. Kan forestille mig at det er smukt hvor du bor med alt sneen.
  Ja der var rigtig mange spændende ting på Kreativ messe. Inspireret blev jeg da også.
  Vi har købt fødselsdagsgave til Andreas. Han snakker meget om en fjernstyret helikopter der kan skyde. Så selvfølgelig skal han have sådan en.
  Rigtig god dag til dig søde.
  Klem fra Lonni.

  SvarSlett
 4. Å DU SKJØNNE TOVEMOR!
  AKKURATT EN SÅNN SOFA ER JEG PÅ LETING ETTER!
  HAR EN VENINNE SOM HAR MAKEN:))
  DU ER NÅ BARE GOD!MASSE KREATIVE PÅ FUNN!
  LIKER GODT NÅR DU VISER BILER FRA HEIMEN DIN!!!!
  KLEM FRA ELI:)))

  SvarSlett
 5. Hej søde Tove !
  Og tusind tak for dine søde kommentar inde på mit log jeg kom nu kl. 18.00 fra Island har været der fra 24 okt dejligt at komme lidt væk, der har været virkelige tomt her hjemme siden vi miste vores dejlige lille Lotte !!
  Knus til dig og gode tænke til hele dine familie det er altid hård at sige farvel til sine dyr som er en del af familien !! <3
  Stort kram til dig !
  Diana

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)