torsdag 4. oktober 2012

På plass...

....og det var på tide!Aner ikke hvor lenge jeg har gått og tenkt på svartovnen uti garasjen hos foreldrene mine...der kunne den vel ikke ligge og støve ned for all fremtid?!Men nå har den altså kommet i hus her hos meg og mine!!Jippi!Er den ikke flott?
En liten vask og litt ovnsverte var alt som skulle til,og den ble nesten så god som ny!Ovnen er bare til pynt,fryd og glede,og ikke minst har affeksjonsverdien mye betydning for meg!
Så dere kan tro det ble knipsing fra alle tenkelige...og utenkelige vinkler i går da jeg hadde fått på plass skjønnheten!
Martine kommenterte tørt da hun kom hjem:
"He du tatt bilder no ja?"
Hører vel til sjeldenhetene at kjøkkenet er såpass shina må man innrømme!Men selv om det er ganske bra her så virker det uansett litt rotete med alle barnetegningene og sånt som en stolt mor selvsagt må ha fremme...det er en tid for alt nemlig!
Og dere kan tro det er stas når mamsen synes noe er såååå fint at det får galleriplass,så da viker interiørinteressen for morsfølelsen...barnetegningene kan vi ta vekk senere i livet!


 Bare jeg får meg nytt gulv,får lakkert opp igjen benkeplatene i en heeelt annen farge (gjettet du gråaktig traff du blink;),
og en firkantet porselensvask og nye kraner..og siden vi er i gang kan jeg klaske til med et smeg kjøleskap også...
ja da blir ho mor nøgde!!Det blir nok litt etter litt :)
Er ihvertfall superfornøyd med han "svarte-per" på plass!!!

 I hard konkurranse med husets andre firbeinte utnevnes herved Bruno til årets Linseluspus - samme hvor jeg tok bilder kom fysakken snikende!!!Typisk Ragdoll..går vi på do så dilter han etter dit også og får med seg alle detaljer av hva som skjer!
Henter vi posten er han hakk i hæl.Og som dere ser...forflytter jeg meg en meter på kjøkkener følger han etter...sånn ser det ut her og sånn er livet her til gards:)

10 kommentarer:

 1. That is a beautiful stove! Black is a beautiful color contrast with your white! Love the detail on it too! What a beautiful kitchen!~~~~~~LOVE~~~~<3
  xx
  Anne

  SvarSlett
 2. Dejlige billeder og flot køkken. Det ser rigtigt hyggeligt ud. Og børnetegninger må man ha. Det hører sig til med et lille galleri. Det findes også her.
  Rigtig god weekend til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 3. Kjempefin ovn og flott kjøkken. Barnetegninger og annen barnekunst er huset her dekket av. Har tenkt å lage et "kunst galleri" i gangen, så kan kanskje resten av huset bli litt mindre heltapetsert av "kunsten". Har ikke kommet så langt enda, har bare tenkt på det i noen år nå...
  Ønsker dere en super fredag.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så fint kjøkken - og så fin ovn! Morsomt å ta vare på sånt! Vi har en gammel jøtulovn, ala bukkenebruseovnene liggende i krypkjelleren innefor huset. Tror de gamle eierne har kastet den inn dit. Har en tanke om å fikse opp den, og ha den i kjellerstua :D

  Hvor har du kjøpt benken du har til spisebordet? Er på utikk etter en benk, men finner ingen jeg liker :-(

  SvarSlett
  Svar
  1. Benken tror jeg vi kjøpte på Ide Skeidar.Veldig kjekk,oppbevaring under.Egentlig en hagebenk,men det bryr vi oss fint lite om.Takk for koslig kommentar,fra deg og dere andre også..god helg!
   Toveklem:)

   Slett
  2. HALLO SØTE TOVE!
   Å SÅ KOSELIGT DERE HAR DET!
   VI HAR OGSÅ EN SÅNN OVN OG DENN ER VI SÅ GLAD I !MEN JEG MÅ PUSSE VÅR OGSÅ NÅ FØR FYRINGEN BEGYNNER FOR FULT....
   BARNETEGNINGER HAR JEG OGSÅ FREMME DET ER GULL VERT!
   DET JEG TENKTE NÅR JEG SÅG ATT OVNEN IKKJE VAR I BRUK,DA TROR JEG ATT JEG VILLE TENT LYS I DEN MED DØREN ÅPEN...
   KLEMMER I FLENG FRA ELI:))

   Slett
 5. Hej Tove

  Hvor har du et fint og dejligt køkken alt so hjemmeligt og smart !!!
  Og ovnen han er bare et prik over alt det fine i dine køkken virkelig flot !
  Tillykke med at ha fået den ind i dit flotte hjem!!
  Ha en rigtig god weekend med dine dejlige familie !
  Kram Diana

  SvarSlett
 6. You have a gorgeous house - so cute & cosy - very welcoming!

  Melissah

  SvarSlett
 7. Your house is wonderful and the stove is amazing, just a dream!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)