lørdag 29. september 2012

En perle skal selges... ..og har jeg ikke vurdert å bli Sjøholting før,så gjør jeg det ihvertfall nå når jeg ser bildene av dette huset som virker som en magnet på meg hver gang jeg kjører forbi og gir meg overhengende fare for akutt nakkeskade,eller minst like stor fare for  utforkjøring på veien nedom!
Jeg tror ikke jeg er den eneste som har dette problemet...dette huset er virkelig noe for seg selv.Det eneste aberet er at det faktisk ligger så nært veien...en gang i hine,hårde dager da skjønnheten ble bygd var nok denne tomten helt fantastisk,uten veien med stor trafikk som ligger like nedom,eller de ganske stygge bygningene som ligger som en klynge nedom.
Sorry Sjoholtinger, - ikke meningen å fornærme dere men akkurat sentrum er ikke akkurat så veldig fint.Med unntak av gamle Sjøholt Hotel da!7

Men Sjøholt i seg selv er nok et ganske fint sted å bo,sikkert mange flotte tomter oppi lia der (ro,ro til fiskeskjær;) Og det er veldig synd at dere har hovedveien rett igjennom bygda deres helt nede ved sjøen...den ødelegger nok mye.
Annonsen på huset finner du her på Finn.no  - jeg har ikke tatt med bilder fra innsiden da jeg hadde håpt på et litt mer perioderiktig interiør som stod i stil med huset,men det var nok litt mer fancy inni.
Kanskje finner man likevel tømmervegger og gulv når man begynner å rive?
Uansett...dette huset er fantastisk samme hvordan man vrir og vender på det og det får meg nesten til å flytte....¨
Det finnes jammen mange fine hus og bygder rundt omkring her på Sunnmøre.
I går havnet jeg og ungene sammen med Gubben  uti Ulsteinvik - som forresten har blitt by og til vår store glede hadde bylørdag.Passet jo bra,siden Gubben egentlig bare skulle ut og hente en bok han  hadde lagt igjen når han var der og jobbet,og vi bare skulle ha oss en liten titt i butikkene,samt få bilturen denne flotte høstdagen!Fikk stukket nesen innom både den ene og andre fristelsen,- jeg skjønner jo for eksempel veldig godt hvorfor den herlige butikken Bizarre heter nettopp Bizarre - jeg følte meg nemlig helt bisarr og ute av meg selv da jeg gikk derifra,
fristelsene ble visst for mye på en gang og jeg kjenner fremdeles at der var et og annet som absolutt burde hengt i klesskapet mitt.Yndlingsmerker som Nü,stella Nova...sukk,stønn !!!På Løvens Hule fikk Linus til og med sett selveste Løven,mens mamma tittet på alle fine blomstrene som de egentlig selger.Designers Guild tapeter litt lenger nedi gata gjorde ikke den bisarre følelsen noe bedre - skal si de har godt utvalg der ute!!!
Den lille turen vår ble selvfølgelig mye lenger enn planen var,men shit au!Koslig å ta slike turer!En tur vurderes også i dag.Vil,men vil ikke!
Med andre ord et saftig dilemma på morgenkvisten!Hakallegarden slår til med et stoooort loppemarked,jeg har sett bilder av tilstelningen og gru på jord:jeg  kjenner kroppen skjelve av abstinenser bare ved tanken.Meeen...det er jo et godt stykke ut dit,hvor ofte går fergene på en søndag - og den siste fergen som tar heeele 16 biler kommer vel til å ha køer lange som et vondt mareritt?Og så er det en flott dag å være hjemme på.Ta en båttur.Hmm.Det må nok grubles videre på saken....
livet er ikke lett dere;)


4 kommentarer:

 1. Nydelig hus, med mye potensiale! Men enig med deg ang. innsiden.. Det stor ikke helt i stil med huset. :) Men det kan man jo gjøre noe med! ;)

  SvarSlett
 2. WAW TOVE!
  JEG KUNNE GODT HA FLYTTA LITT PÅ MEG FOR DETTE "SLOTTET"
  HER HADDE JEG VIKELIG KOST MEG:)))))))))))
  KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett
 3. Å så nydelig hus! Og du skriver så bra :D klem fra Lisbeth

  SvarSlett
 4. Ååå, gisp! -Nydelig hus <3

  Ha en fin onsdag.
  Klem, Karina : )

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)