lørdag 1. september 2012

Elle,Melle....


                                          ..overveldende!
Imponerende!
Takknemlig!
For en oppvartning!

Etter fredagens fantastiske bloggetreff på Ekornes-buda i Ålesund har jeg fått et lite luksusproblem.Jeg strever nemlig med å velge passende overskrift!Hadde jeg bare kunnet puttet alle "kandidatene" i en boks og smeltet de sammen til et fantastisk,beskrivende ord!!!
Men det blir vel litt vanskelig...
Som dere skjønner var det iallefullefall en kjempekveld på alle måter!
Å få vandre omkring i det som må være Norges flotteste showroom,og både studere de flotte møblene...men også bygget i seg selv,en gammel sjøbud med vertskap som gjorde alt de kunne og mere til for å få oss til å føle oss velkomne i tillegg til å fortelle om Ekornes  - det var topp!!!!!
Kunnskapen Janita,Berit og Rikke hadde om alt fra historie,produksjon,detaljer...veldig interessant å få et innblikk.
Og er det en ting jeg tror alle vi som var der er enige som,så er det ikke tvil om at Ekornes er synonymt med kvalitet!!!
Her er alle komfort og kvalitetsfunksjoner tatt i betraktning!!!
Og det er vel kanskje nettopp derfor Ekornes er så store,i hele verden!
Og vi bloggedamene som hadde møtt opp fikk en minnerik,flott kveld i et
særdeles trivelig selskap på alle tenkelige måter!!!


Jeg var nok ikke den eneste som fantaserte over tanken på å lage leilighet eller butikk i dette lokalet,men jeg tror det rett og slett var meningen at Ekornes skulle ta over denne buda og gjenskape den på den måten de har gjort og skapt en fantastisk ramme for sine møbler,det føler man når man går rundt der inne i de fire etasjene med utstilling!

 Denne saken ropte litt på meg synes jeg...en skikkelig deilig og fin
kosestolsjeselongsak som jeg kunne kost meg masse oppi...


Ekornes sitt store og varierte sortiment med møbler skulle ha noe for enhver smak!I tillegg kan man velge mellom et mangfold i skinn og stoff.
Det er ikke rart de produserer ca 1700 sitteenheter pr dag Imponerende!

 Jeg med min vindus-mani ble jo aldeles forført av de vakre eksemplarene Ekornesbuda hadde rikeslig av,og det var ikke akkurat stygt det man ser på utsiden heller - vakre nydelige Ålesund!!
Det er sannelig ikke alle bloggetreff som kan skilte med stressless og bena på puffen...og når man setter seg ned er det sannelig ikke så godt å komme ut av de fantastisk deilige stolene heller.Begynner å skjønne hvorfor Gubben til stadighet gneller om sin lengsel etter en sådan;)


Litt artig var det å høre at den som var på besøk på Ekornesbuda før oss var ingen ringere enn selveste Ty Pennington!Og dette var hans favoritt
- orange er yndlingsfargen til tv-kjendisen og om vi er heldige får vi se klipp fra nettopp denne utstillingen i det nye programmet hans som også kommer på tv her i Norge.Gler meg,elsker den tullebukken ;)

 Lekkert,lekkert!!!!


Vi kunne ikke dy oss.Sengene var uimotståelige,og sånn helt plutselig drømmer man om ny seng og svanemadrass!!!Perler på en snor,Loftskroken og Et kjært hjem legger seg tilrette...joda,de har visst et annet navn også desse flotte damene men det er nesten enklere å forbinde dem med bloggene de har- ingen fornærmet håper jeg ;)
Etter å ha blitt omvist oppetter etasjene kom vil til topps og til dette!
Et nydelig rom,med lekre loungemøbler og utsikt mot Molja Fyr (som også er et hotellrom,visste du det?)
Når mørket kom sigende og kklokken nærmet seg midnatt,var det ikke veldig feil å sitte her og se Hurtigruten gli ut fra havn.Eller fyrverkeri!
 Og her oppe luktet det godt!!!Et lekkert tapasbord hadde med den ene fristelsen etter den andre...og så godt som det var da!!!Mmmm....


Langbordet var lekkert dekket,- rosa var forresten årets signalfarge hos Ekornes,men 2.Oktober i år skal alle utstillinger være forandret og farger,dekor etc byttes ut og jeg må innrømme jeg er grufullt nysgjerrig på hva den nye fargen blir,- men den hemmeligheten kunne ikke røpes!
Så da ble jeg jo igrunnen bare enda mer nysgjerrig,hihi!
Så det var nok ikke uten grunn at det var nettopp rosa som var fargen på servietter etc....rosafargen gikk igjen som en rød tråd i hele konseptet!
Og det var så stilig at!
Som om vi ikke allerede hadde vært heldige nok,så stod det en goody-bag med mange flotte gaver og ventet på hver stol!Hva skal man si?
(Tuuuuusen takk selvfølgelig ;)
Takk til alle medbloggere for godt selskap,
takk til Ekornes og især Janita,Rikke og Berit.
Takk til Solveig fra NIB sm tok turen helt til Ålebyen for å være sammen med oss,og selv om jeg kan styre min begeistring for å komme i Sunnmørsposten så får jeg vel takke dem også for at de kom og laget en reportasje om oss interiørgalne damene.I grunnen fortjener Sunnmørsposten faktisk en ekstra takk,siden jeg knapt nok viste på bildene i avisen...noe som passer meg perfekt;)
Dette var fole,fole kjekt!!!6 kommentarer:

 1. Hej Tove

  Dejligt at høre at du har haft et fantastik "blogtreff" ikke lige min stil hos dem i Ekornes men meget fint og hyggeligt, og det ser ut til at ha været et godt aften med alle de bloger-damer.
  Ha en rigtig god søndag min kære Tove !!
  Kram Diana

  SvarSlett
 2. Å TOVE MOR !!!
  SÅ GØY DU HAR HATT DET :)
  MASSE FINE OG INNSPIRERENDE BILDER :))
  KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett
 3. hei, ja ditt var kjempe kjekt. Så fantastisk flott der var og nydelig mat.
  Randi

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror jeg vi alle er enige om Randi :)
   Er også ganske sikker på at alle også er enige om at all den fine pynten,blant annet fra deg,som var med på å skape miljøene og sette prikken over i'en også var fantastisk!!
   Kjempekjekke kveld i godt selskap :)
   Toveklem;:)

   Slett
 4. Hei!
  Og takk for sist!En veldig kjekk kveld fra begynnelse til slutt!Flott opplegg, følte meg litt VIP :)
  Kos deg i ruskeværet!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)