søndag 8. juli 2012

Kunne nesten tenkt meg å.....


   ....sove i hele dag!En vidunderlig tanke om sant skal sies!
De siste dagene har det vært mye rangling,- tenk fredagsnatten la ho gamlemor her seg ikke før klokken -hold dere fast : 04.30 !!
Jeg tror jeg kommer til å ha ettervirkninger og senskader i ukesvis fremover...dette var hard kost for en gammal skrott!!!!
Men det var jo så kjempekoslig å sitte og plapre om alt og ingenting med gode venniner,og når vi kom hjem hadde Gubben vært og hentet lille Sølvi-pus fra dalstroka og fjellheimen mellom Molde og Kristiansund så hun måtte naturligvis hilses på!Jeg bråvåknet jo når jeg fikk se hennes underlige,skjønne,festlige og rare åsyn!Gårsdagen bød også på mye frem og tilbake og rangling..
først avsted på Bingsa med masse skrap og rusk...og dermed kan det bekreftes at jeg faktisk kan kaste ting for de som måtte lure!I samme ærend føk jo øynene viltert fra den ene containeren til den andre...inni de andre bilenes bagasje og lasterom....hva alle gikk bærte på....kunne det være noe jeg ville ha mon tro???
Godt var det vel at jeg ikke fikk øye på noe som helst!Det var nok en grunn til at Gubben var så rask å hive som aldri før der inne,han ante vel hva kjerringa var truandes til?
Sent ble det i går kveld også,men heldigvis ikke av dimensjoner tilsvarende fredagens nattvake.Vi var nemlig avsted til Vestnes og hentet ved i Leirvågen,barndomshjemmet til Gubben min.Så nå sliter jeg....gjesper,gjesper og gjesper!


Jeg tror jeg må pjaske meg uti kjøleskapet og se om jeg kan finne en flaske med en slags magisk eliksir som kan få fart på energinivået mitt igjen!Kjenner forresten en pitteliten økning når jeg tenker på gårsdagen når vi i fulla farta stoppens på Traktøren fordi Gubben skulle sjekke noe jobbrelatert,og plutselig sier til meg:"Sjekk det stilige kjøleskapet kjerring!"
Tror dere det var et Smeg eller tror dere det var et Smeg???;)
Vet ikke om han synes det var så stilig når han hørte prisen....
Nå har nå jeg gnålt om Smeg i lengre tid jeg til han men kanskje var det et møte i det virkelige liv face to face som skulle til?Jeg håper....derav mini-energi-kicket ;)


Så nå sitter jeg her i sofakroken og skulle bare ha meg fem minutter til med sløving,før jeg drar med meg dogsa uti regnet.
Er det lov å være glad for regn egentlig?Nåde den som sier slikt høyt,- men jeg drister meg altså til det,shame on me!Jeg er så glad at jeg i tillegg til å være stuptrøtt og sløv ikke skal gå rundt og svette og kave også - nei nå var det rett og slett godt med en liten solpause.Jeg sender solen videre til de av dere som har vært uten noen dager og så får den heller dukke opp igjen om et par tre dager igjen!Nå kan jeg med god samvittighet rydde og vaske og styre og stelle innenfor husets fire vegger uten å tenke på at jeg mååååå komme meg ut i solen ! Men det var den energien da....


Man blir vel ikke energisk av å blogge eller...
joda,visst kan man bli det...dersom sinnet er åpent for det.Her er det lukket og stengt resten av helgen.Men mang en gang har jeg opplevd at jeg har fått inspirasjon og en knakande god idè og den må selvsagt gjennomføres med en gang og muligens fortere ;)


Og nå kom jeg på at jeg i lengre tid har tenkt at jeg skal skjære ut en giga-bokstav og male også....
- blir nok ikke i dag heller!:/
Nøyer meg med å se på desse kjenner jeg.


Kjenner jeg riktig godt etter her så kan jeg kjenne et snev av lysten til å komme seg avsted på en bruktbutikk og anskaffe meg en slik gammel kjøkkenvekt som benken i det koslige kjøkkenet her
- nå er nemlig kjøkkenøya ferdig og akkurat en slik vil jeg ha!!


Men enn så lenge får jeg vel lete litt innimellom kopper og kar og sådanne saker og se om jeg finner noe å pynte med....
det blir nok en ordnings;)Pynte er nå vel det kjekkeste som finnes?
Det tror jeg faktisk de som bor her også synes...
så mange artige detaljer,og så mye spennende!


Stolene minner meg om gamle kinostoler...som igjen får meg til å tenke på at jeg vil se en god film til kvelden.Det er nemlig et ypperlig tidsfordriv når man er i min tilstand,- sløv altså!

Neimen har dere sett på makan.Jeg begynte der jeg startet.Med en seng.Det er visst alt jeg kan tenke på i dag ser det ut til ;)


Snakk om å være zzzzzzzzzzzløv !

1 kommentar:

  1. Tror rangling er ganske bra for gamle skrotter også, jeg liker iallefall å innbille meg selv det de få gangene det skjer. Men...man blir jo veldig sløv og ettervikningene er der hele uken, om ikke lenger.

    Du får ta en rolig, kosedag i dag.
    Klem fra meg

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)