fredag 15. juni 2012

Ser litt svart på det...


...i dag,så jeg benytter anledningen til å vise dette knalltøffe og flotte hjemmet med mye mørke kontraster opp mot det hvite...



Føler jeg ser flagg i alle hjem for tiden,men det skjønner jeg godt for det er jo bare så knakande tøft attè !!Globuser er heller ikke dumt,og akkurat nå venter jeg faktisk på en tlf fra Åhlens Sandnes av alle steder på jord - håper de har mulighet til å sende meg et par meter stoff som er utsolgt "overalt",nemlig et festlig stoff med verdenskart på i litt friske farger som jeg har tenkt å bruke til b.l.a puter på Linus sitt rom.En gammel globus å ha der står også på ønskelisten...min ihvertfall!

En slik takhøyde er ikke forunt de fleste av oss,men vi får vel bare konstatere at dette koster sikkert flesk og vel så det å varme opp så det er ikke noe å trakte etter...trakter mer etter de to stolene her jeg som er et smykke i ethvert hjem,i ethvert rom!



Skinnsofaen og bordet var bare helt rå,tøffere enn dette kan det knapt nok bli.Og den generøse buketten på bordet får meg til å tenke på min egen snowball-tre uti hagen som jeg håper snart vokser litt til slik vi kan plukke inn de festlige blomstene:)
Men det er nok ikke så mange centimeter enda,men den som venter på noe godt,venter ikke forgjeves - en dag blir det :)


Kanskje dere lurer på grunnen til at jeg ser litt svart på ting og tang i dag???For det skal dere absolutt få vite,for kanskje kan faktisk en av dere gjøre dagen litt bedre ved å hjelpe meg litt?Jeg prøver nemlig å finne ut av hvor/hvordan man kjøper mer lagringsplass til bloggen...jeg har jo leste mange som har gjort det og vet det går an,men samme hvor mye jeg leter så finner jeg ikke noe info om akkurat dette emnet.Så vet du noe jeg ikke vet så vær snar å sende meg et tips.Om du ikke klarer å legge inn kommentar her kan du godt sende til emailadressen min som er 
tovenymarkandersen@gmail.com
Skallebanken som dundrer oppi knolten må jeg nok fikse selv,jeg satser på at et par paracet og en luftetur kan hjelpe:)
Og når turen er unnagjort skal jeg se svart på et nok en gang..
malerkosten skal frem og noen hyller på Linus sitt rom skal males i nettopp svart!Og så skal min svarte hund Raskoh bades....så er det rart jeg ser litt svart på ting og tang?

Ka svarten sier nå jeg;)


3 kommentarer:

  1. Hei!!
    ...mye fint:-)
    Takk for hilsen. Angrer ikke nå lenger nei;-)
    God helg
    Kristin

    SvarSlett
  2. Mye flott, skulle gjerne hatt et sånt bord. Lagringsplass kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med. Kos deg på tur :)

    SvarSlett
  3. Tenker så det knaker... men husker desverre ikke hvor jeg kjøpte mer bildeplass..Er rimelig sikker på at det kom opp en link som jeg fulgte. Men klarer ikke å huske hvor det var :/ Skal tenke mer og vri hjernen min !!!
    Håper du får kjøpt det snart!!!
    Klem Tove

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.