tirsdag 12. juni 2012

Ost er ost....
...hund er hund og hvitt er hvitt???

Neida,så enkelt er det selvsagt ikke,hverken for oster,hunder eller hvitt!Det er ikke akkurat første gang jeg viser hvite,lekre hjem her,men de har stort sett vært helt virkelighetsfjerne,dog særdeles deilige å drømme seg vekk i!Dette hjemmet derimot,synes jeg er mye mer realistisk ... sant nok er det digert, og lekkert og alt det derre der,men møblene og pynten er liksom slikt som vi finner i butikkene her på våre kanter,og dermed føler jeg vi lettere kan identifisere oss  med dette hjemmet :)
Ja man kan til og med skue en varmepumpe der oppi høgda,så man kan no nesten undrast om vi er i vår del av verden?Spania er svaret!
Det kan visst bli kjølig der også...(slik som her er nå,brrr...)Alt virker veeeldig hvitt ved første øyekast,men jeg legger fort merke til den herlige gråbeige nyansen som er brukt på veggene.Det som faktisk er hvitt kommer dermed enda mer til sin rett!Fargen ser vi gjenopptas i b.l.a puter og tilbehør.
Kunne jeg bare få sneket meg til det lekre buevinduet og den gedigne lampen skal jeg love jeg hadde glist fra øre til øre - rålekkert!!!Store flotte og deilige skap med masse oppbevaringsplass og her ser vi alle de fine terrinene vertinnen samler på stå på utstilling!
Kjekt å få vise frem det fine man har,istedet for å stappe det inni et skap slik det oftest blir gjort,ikke sant ?


Fargene går igjen i hele huset,og stolene ved spisebordet ser fantastisk deilige ut å sitte i!


Sjekk det lille glimtet vi får av taket,men likevel nok til å få meg til å gape!Dette var noe for seg selv,og jeg hopper gjerne oppi denne deilige kosekroken og setter meg til å stirre mer på taket:)Og om man skulle hoppe oppi noe så ser igrunnen sengene ikke så verst ut de heller!Spesielt siden det begynner å sige på med skribenten her så ser jo plutselig alle senger svært fristende ut!


Kanskje på tide å finne sin egen seng ;)Flaggtrenden har også kommet her i hus,to tøffe stoler gir særpreg på et ellers ganske nøytralt soverom....
og under har sengene fått sengeteppe og puter i samme stil - tøft!

      Så hva sier dere...hvitt er hvitt ?                                                                                     

1 kommentar:

  1. Et utrolig fint hjem, likte det veldig godt. Sant som du sier dette er faktisk ikke uoppnåelig. Godt å se slike iblant:-)

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)