torsdag 7. juni 2012

Jeg gikk en tur på stien....


...sang vi tidligere i dag,jeg og ungene på vei gjennom skogen på Vedde.Hundene fikk løpe uten bånd og fikk skikkelig rase fra seg,og det var visst til store glede for de firbeinte som hadde lagt inne og sløva seg sammen med matmora halve dagen,huff.
Herlig å se hundene i sitt rette element,som gir en fantastisk følelse inni meg...så artig å se hvordan de løper rundt og rundt oss over bekker og røtter og på steiner i full fart.


Ungene er særdeles godt kledde kan man trygt si,men med en mamma som har flåttpanikk så er det alltid lange bukser og topper uti skog og mark for vår familie,så¨får vi heller svette litt ekstra!



Svettet gjorde iallefall denne karen,-Raskoh med sine 10,5 år og lange,tjukke pels i solsteiken har nok å stri med,og da er det ekstra godt å få stikke tunga nedi en bekk for mer væske!



Stoppene varer ikke lenge....på an igjen i en heidundrandes fart over sandstrendene,her er afghanerne virkelig i sitt rette element og gasser på over "viddene" !



Ungene fant rumpetroll til tusen og fikk dermed noe å beskjeftige seg med !Spennende :)


Jaaa....endelig fikk Linus tak i et :)


Talisa peser i vei..."ta meg en dukkert til mon tro?"


jada visst blei det nok en tur uti vannet og kjøle seg ned...de legger ikke akkurat på svøm men går uti og legger seg ned og nyyyyter å grise seg til !Raskoh ser på jyplingene...


Selv om dette var veldig deilig og veldig kjekt så ble det veldig kaldt etterhvert.Det var så kaldt at smil knapt nok kunne presses fram da mamsen ville forevige badenymfene...Linus rister!



Men Martine gir jernet og smiler fint og ligger etter all sannsynlighet i hardtrening allerede for hun skal selvfølgelig bli fotomodell (og popstjerne,og ihvertfall berømt!!;)


Av og til er det en stor fordel med så lang snute...da kan man nemlig snike seg inn i lommene på matmor Tove og finne etkvart godt å tygge på...men Talisa prøver seg med "det bedende blikket trynet sitt" først............


 Linus-fanten 


Talisa og Pisty syntes dette var så gøy at de danset av glede ;)

 

Vakre Raskoh tar en pause innimellom og sitter og ser fin ut!


Og i skogen ser vi mye rart som vi kan snakke om...trær som ser ut som troll,alle de fine blomstene langs stien...fiol,hvitveis,kaffiblomster,skogstjerne og tenke seg til...jordbær midt i skogen.Riktignok villjordbær men rart likevel synes ungene.Skogen lukter så deilig og vi lurer på om det er ørn vi skimter der oppe....ja er man ute på tur skorter det ikke på samtaleemner!


Fremme ved bilen passerer vi dokke-hytta til Trudelutten...her har jeg tilbrakt mange morsomme stunder oppigjennom barndommen,og
jeg må bare smile når jeg minnes alt det rare vi fant på her.
Tenk nå er det nå er det våre barn som leker sammen her,når Trude og Stordingane er hjemme på besøk!

snart sees vi igjen :)

1 kommentar:

  1. Hei på deg!
    Så utrolig kjekt at du likte kjøkkenbordet mitt da;)
    Tusen takk for koselig hilsen!
    Herlige hundebilder;)
    Jeg har en dvergschnauzer på 2 år, en herlig kar som absolutt vet hva han vil;)
    Ha en deilig fredag!
    Klemmer!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.