torsdag 24. mai 2012

Hmmm......I can feel it.......dette huset gjør noe med meg!


Jeg kjenner det langt inni beinmargen når jeg går forbi,pleier ofte å gå opp på Bratthaugtoppen og ned denne siden og da kommer jeg helt innpå dette store,flotte huset.Flott og flott forresten...det er under oppussing og skal nok bli enda flottere...og jeg ser jo helt tydelig og klart for meg nøyaktig hvordan dette huset kan bli!Huset lå til salgs for noen år tilbake,men jeg tror ikke interessen var så stor...men to skrullinger som faktisk var innom tanken var selvfølgelig Gamla og Gubben her!Uansett så ble huset kjøpt av en "fyr" (skriver fyr siden jeg ikke vet hvem det er) og han bruker laaang tid på oppussingen ser det ut til - vet ikke om han har tenkt å bo her engang jeg?!Vel,vel...nok fakta.Over til hodet mitt...her ser jeg nemlig virkelig for meg det gode liv på landet.Jeg fantaserer rett og slett om å lage til en besøksgård her,med helgeåpent - her kunne vi hatt mange spennende dyr som geit,hest,høns,kaniner,alpakka og så videre,- en liten gårdsbutikk og mulighet for å kjøpe seg noe etendes!Jeg og Gubben har faktisk snakket om det også og er merkelig nok veeeeldig enige - det skjer jo ikke så ofte akkurat!;)
Ser dere ikke for dere noen bord og stoler utpå plassen foran huset her?Flotte krukker med blomster i.Huset ligger kjempeflott til høyt oppe på en haug og med en fabelaktig utsikt både hit og dit,og med store marker rundtomkring.Nært Vassetvatnet med turløyper og bademuligheter og den nye skolen som åpner om et godt halvår.Her kunne man lagd en slags lekeplass...husker da vi var i Djurs sommarland i fjor så var nesten det kjekkeste Tarzan-løypen,noe slikt hadde nok vært stas,der kan ungene klatre,balansere og utfordre seg selv!Nei jeg skal ikke fortsette med alle de tullete tankene mine...og ihvertfall ikke begynne med innsiden - da begynner galskapen for alvor,hihi!Jeg vet ikke om jeg skal kalle dette drømmen min...
det er jo faktisk en drøm men jeg er ikke sikker på om jeg drømmer så mye om det at jeg faktisk ville flyttet....jeg har det jo så bra her jeg er nå...men...fy søren som det kribler oppi hodet mitt og det slipper ikke helt taket!Nei det er mangt slag man skal få oppi hodet sier nå bare jeg..
2 kommentarer:

 1. Kære Tove det er so vigtig at give man selv love til at drømme, man ved aldrig om ens drøm vil komme til med at blive til reel.
  Jeg havde en drøm i mange år og nu er den drøm reel og jeg liver den drøm nu, men det tog mange år og den var ikke hele tiden oppe i mit hoved men en dag pludselig var han reel.
  Jeg har altid sagt til mine børn at de skal give sig selv lov til at drømme det giver special følelse so vigtig <3
  Og din drøm med det her hus er bare ikke so gal og jeg ku sagtens se det komme til reel.....!!


  "I HAVE A DREAM"
  Kærlig hilsen til dig "dream girl"

  SvarSlett
 2. Tusen takk for kjempe hyggelig kommentar Tove, det setter vi stor pris på! ikke rart du drømmer deg vekk i dette huset, nesten som jeg også ble i ferd med å innrede det av å kikke på bildene ;-) Ønsker deg en super flott pinse!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)