lørdag 21. april 2012

råeste så langt....

 ...kjøkken altså!!!???!!! Egentlig så spør jeg ikke engang,jeg tror jeg bare enkelt og greit tar meg den frihet og konstaterer at dette rett og slett må være det råeste kjøkkenet jeg har sett.
Ikke det lekreste,ikke det fineste,men absolutt det råeste ja!!
SÅ knakande tøft med den tavleveggen ,og hva med kjøkkenviften...en balje snudd opp ned som kamuflasje!!!Altså!!
Som om ikke dessse fantastiskhetene i seg selv er nok,så sitter jeg også her og lurer på om det der skapet som nesten ser ut som en telefonkiosk i grått faktisk kan være et kjøleskap??Dååån...
Legg merke til bordplaten,flagg er in for tiden...

Om denne kjøkkenveggen er "hi sida" av de første bildene er noko usikkert...må bare innrømme at italiensken min er ganske skral...ti amo,ciao og andre lignende setninger som man lærte på tur til Lido Di Jesolo en gang i ungdommen kommer man ikke så langt med når man leser interiørartikler...
- like knakende tøft er det i alle fall,har dere sett denne kjøkkenviften?????Nok en grunn til å dåne!!!
Den industrielle looken er så gjennomført og tøff at jeg sitter bare å gaper!Litt flau.For Martine kom hjem for en times tid siden og snakket om vårballet i morgen.Da ble mamma´n lang i masken...."Vårball???E´kje det neste helg da?"
Og for en gangs skyld lovpriser jeg søndagsåpne butikker slik jeg kan få meg kulturmelk sånn jeg kan tilbringe litt tid på mitt eget kjøkken og bake sjokoladekake til ballet!!!Iiiik,pinlig!



Og så fargen på skapene da,sukk....


yndlingsen!!:)

3 kommentarer:

  1. ELSKER INSPIRASJONEN DU GIR MEG VIA DETTE INNLEGG! TAKK!

    SvarSlett
  2. Utrolig stilig, for gjennomført! Vifta, og ikke minst kjøleskapet! Og dekoren på toppen av hylla...nesten så en ikke vet om en står i en baristabar på en togstasjon, eller i et kjøkken. Lekkert, og utrolig rått og røft...Me like! Takk for nydelige bilder i både dette innlegget, og innlegget under! Jeg har forresten en give away du kanskje vil like, ta en titt om du vil! Flott søndag til deg og dine!

    SvarSlett
  3. ja du tove, om man fick plocka de detaljer man ville ha i sitt eget kök så : ja tack!
    Här i Sverige öser regnet ner och dimman ligger som gräddmjölk i luften.
    Kram på dej,
    Ulla

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.