torsdag 19. januar 2012

Fantastiske nyheter...


 moods of norway kommer til bygda!
I dag ble det nemlig offentliggjort hvem som er neste butikk på Devoldfabrikken her i Langevågen.Og det skal de ha all ære for de som jobber der,det er litt av en gigant og et trekkplaster av dimensjoner som kommer i hus med outlet i de fantastiske lokalene til Devoldfabrikken,forhåpentligvis til 1.mai!!!Moods of Norway trenger neppe noen videre presentasjon,tror de fleste har fått med seg dette ytterst spesielle merket hvor det urnorske kombineres med interasjonalt og gjerne utradisjonelt snitt!Litt galskap,and I love it.Men så er jeg vel litt smågal selv,hihi!!Nei dette var stas!!!Forresten er det offisiell åpning i dag av det nye Devoldutsalget som har flyttet inn i nye lokaler og har blitt kjempetøft!!!!



Og som ekte Langevågspatriot og absolutt Devoldfabrikk-elsker blir jeg eeeenda mer giret på å få til min egen butikk som jeg har planlagt i lengre tid,Devoldfabrikken er et skikkelig løft for bygda og drar masse kunder,og som jeg har presisert tidligere;der noen mener at Langevågen er en endestasjon har jeg helt annen oppfatning og synes tvert imot at Langevågen ligger midt i blinken,midt i mellom det meste!:) Derfor mener jeg det er grunnlag for enda flere butikker i Langevåg Sentrum,som egentlig står i startgropen til å utvikle seg videre fremover og har spennende tider i vente.Mitt håp i den saken er bare at de gjerne må bygge nytt,forandre,modernisere og alt det derre der,men integrer det gamle!!!!Vi må ha litt sjel tilbake!!!Jajaja...blir så giret jeg når jeg begynner på dette temaet at jeg kunne vel ha skrevet resten av kvelden.Men middag må lages og unger skal bades...akkurat nå sitter de ute i boblebadet og koser seg men tror de skal få en omgang med både såpevann og shampo etterpå.Jeg håper bare så iiiinderlig Gubben min snart finner seg en passende jobb så kanskje kan jeg få leve ut mine drømmer???Helst nå???Formex (gave/interiørmessen i Stockholm) begynner i dag og akkurat der skulle jeg nemlig vært!!
Den som venter på noe godt....?

2 kommentarer:

  1. Så hyggelig da... Så bra at du støtter oppstart i bygda.. Det er viktig for at bygde Norge skal overleve..og det må de.. Så spennende med din egen butikk da... ble veldig nysgjerrig på hvilken butikk...

    Håper du får realisert den innen kort tid..

    ha en fin ettermiddag =))

    Klem Kerstin

    SvarSlett
  2. I wish all your dreams will come true...
    ( btw this pink tractor is awesome ;-)
    klem audur

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.