onsdag 30. november 2011

bjelker er tingen....


 something about beams !

 ....er nå min mening,og jeg blir liksom ikke uenig med meg selv akkurat når jeg finner slike bilder som desse jeg fant her !!!Neida,tvert imot sitter jeg her og nikker med hodet og får bare bekreftet min sans for sådanne!Jeg er heller ikke så veldig uenig med meg selv når jeg ser på alt det andre fine....herlig fargevalg og overflater,så lekkert og tøft at...at...at....jeg har ikke ord!
Igrunnen veldig greit å ha en enmanns-samtale med seg selv,- slipper diskusjoner og får så gode svar som aldri før!Og akkurat nå var det godt å bare la seg henføre og studere de fiiine bildene...det har vært en bedriten dag so to speak;begynte i grunnen i går kveld da jeg skulle ta avføringstabletter påfulgt av miniklyster i dag tidlig
- og slikt tåler ikke jeg altså.Det blir mageknip og magesjau og elendighet og jeg kjenner det enda faktisk!Men må man så må man...i
dag har jeg nemlig vært og røntget ryggen min så da får vi nå se da,
om de finner noe mystifistisk?Eller om vi aller helst kan utelukke noe sådant?Mer mystifiskisk er det at jeg nå de siste dagene har hatt en grusom stikkende verk alle verdens steder,fra tærne,fingrene,ja til og med nesen har fått gjennomgå,i tillegg til ben og armer.Så jeg skjønner ingenting.Kan det ha noe med det heller ruskete været som har vært i det siste?Og skal bli verre i morgen.
Neeeei,ein lyt berre kose seg så godt man kan inne slike kvelder..
dette er ihvertfall min måte og vet dere hva...

jeg stoooorkoser meg:)

2 kommentarer:

  1. I'm in love!!! Ja, jeg elsker bjelker jeg også=)!!! Nydelige innspirasjonsbilder!! Huff...den ryggen din høres ikke god ut...Håper de finner ut hva som feiler den slik at du kan få hjelp. God bedrings klem!!! Ja, du får kose deg så godt du kan=)!! Her er det et realt dritt vær ute, så da får vi kooooose oss inne=)!

    Ha en finfin kveld!
    Klemmer!

    SvarSlett
  2. It is pretty, but a little to lacking in color. I think in winter especially it would drive me crazy too much gray. just add some vibrant colors.

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)