tirsdag 25. oktober 2011

Gratulerer....


...til herlige ChillNorway som ble tildelt etablererprisen fra Næringsetaten i Oslo Kommune!!! Slettes ikke verst....og slettes ikke rart.ChillNorway har blitt et veldig populært merke,så fine og tøffe klær til både mor og datter som også jeg har trykket til mitt hjerte!!!Jeg har forresten jobbet som en helt for å få tak i Silly kjolen deres...klin umulig å få tak i rett størrelse og rett farge...utsolgt overalt så det er ikke tvil om at klærne fyker unna.Ellers sikler jeg veldig på et par ytterjakker fra Chill...
kjenner det rykker hver gang jeg ser dem på diverse bilder rundtomkring!!!Må bare få gratulere den heldige vinneren med den absolutte velfortjente prisen,så gøy:)
Siste ord fra meg i kveld dette...nå skal jeg avsted og se om jeg ser Willy the villkatt,som vi har matet i godt og vel to år.Målet er å få han i hus her...vi har jo litt "lite" dyr slik stoda er nå;)
Og så skal jeg legge meg tidlig!Kan ikke rangle slik vi gjør hver bidige kveld.Nei...før midnatt er målet!er trøtt allerede faktisk,så det er et godt utganspunkt for å sovne tidlig.Og våkne tidlig.Og være så effektiv som kroppen tillater det.For i dag har det vært sløvt....trassig i ryggen,klør på fingre og over øynene,slapp....
Godnatt...sweet chill dreams:)

3 kommentarer:

 1. Hei Tove, så herlige klær, har bestemt meg for at nå trengs det litt nytt. Ytterjakke står øverst på lista, og alle du viste kunne jeg godt ha tenkt meg.
  Formen går sakte oppover, klør også i hender og i ansiktet, så merkelig da.

  Her har det vært en fin solfylt dag, men kaldt.
  Ha en fortsatt fin uke.....nattaklem

  SvarSlett
 2. De har så mycket vackert Chill!
  Visst skickar vi till Norge :)

  Kram Maud

  SvarSlett
 3. De har virkelig mye lekkert!!
  Takk snill snille du for alle herlige ord du legger igjen til meg!!! ,)
  Hi hi, godt du liker mine sneak peeks ;))
  Ønsker deg en strålende kveld!
  klemmer fra meg,
  Anki

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)