tirsdag 18. oktober 2011

en sådan dag....

..det er duket for innekos!
...da man ikke har lyst å krype utav sengen,bare ligge under den gode varme dynen hele dagen,og høre hvordan det blåser og regner ute
Men det er begrenset hvor lenge man gidder det også,så da er neste steg å kose seg på inne på annet vis.Ikke for det,hadde ryggen med følge vært som det skulle hadde jeg mer enn gjerne gått ut en skikkelig lang og frisk tur,jeg er av det sjeldne slaget som faktisk liker en storm i ny og ne!(noe som forøvrig burde vært en medfødt evne når man bor på desse kanter!!)Men sanneligen er det godt å være inne også,høre det knitre i peisen,kose seg med en varm sjokolade og god frokost!Intet mindre enn tre par ragger på beina,ikke for at jeg fryser men det er bare så deilig.Pledd kan jeg ikke få nok av heller,og jeg føler meg nesten som prinsessen på erten med et ukjent antall puter bak hodet.Hundene gidder ikke lee på seg de heller,så da skal jeg tyne godstunden så lenge jeg kan,turen kan vente litt!
I dag har jeg brukt bilder hovedsaklig fra deilige Bastion og Florence.Bastion fra Holland har blant annet desse nydelige koppene, som jeg kjenner jeg må ha meg et utvalg av...skikkelig kose-kopper men sååå fine å se på i tillegg!
Florence er et norsk firma som b.l.a har sengesett,nattøy og diverse andre tekstiler.Synes bildene deres utstråler masse koslighet og varme,akkurat en slik stemning som jeg vil ha inne en sådan dag!Lys på bordet i nyyyydelig lysestake Martine-snuppa mi kjøpte til meg da vi var innom Emmas Verden på kundekveld i går,en god bok...f.eks de to jeg har avbildet her??? Hiver du deg rundt og besøker bloggen til Home and Cottage kan du faktisk vinne den flotte boken deres der,siste frist for å være med i dag!!!Det er jo en perfekt dag å kose seg med blogge-besøk i dette uværet,inspireres og få idèer!:)Snart kommer kidsa hjem og da tenkte jeg at vi skulle prøve å lage oss en fin høstkrans,på søndag fikk vi plukket inn masse fine blad i fantastiske farger.Masse kongler også,men de må få tørke og åpne seg først,så skal de nok få komme ut i dagens lys her i heimen de også!Kongler er sånn fin pynt nå på høsten og vinteren,et must å ha både her og der og rundtomkringsen!Nå er mose neste punkt på listen over det som skal plukkes fra naturens gavekammer...og så må jeg få kjøpt meg noe hønsenetting,så kan man kanskje være litt kreativ sånn helt plutselig når ånden som kommer og går faktisk kommer???
men nå...litt til innekos:)
3 kommentarer:

 1. Er her enda, bare litt tom for energi....du verden for noen fine kopper....vil ha. Viktig å kunne kunsten å kose seg ikke sant, men jeg nøyer meg med ett par ullstrømper foreløpig, hvor mange skal du ha når det blir minus 20, hi, hi. Godklem fra Meg

  SvarSlett
 2. Herlig inspirasjon fra flotte Bastion ♥
  Digger koppene!!

  Ha en finfin innekoskveld;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Your style is mine !!!...love from me...xxx...

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)