fredag 16. september 2011

stor båt,masse spenning.......
 ...offamegdå så spennende det er å følge med Hurtigruta Nordlys som er hakket før den tipper over borti byen!Tenk jeg som spøkte med det til Gubben i går,da det "bare" røk ut av skorstenen..."du skal se den går under" sa jeg(var det slektskapet til ho synske-Olga som gjorde seg gjeldende tro?)...ingen ante vel at det skulle bli så dramatisk - 2 omkomne og en av dem en ung gutt på bare 18!Trist!
Bortsett fra det er det en deilig høstdag her på Sunnmøre..solen titter frem innimellom og Gubben som er vikarierende hundelufter for tiden fikk endelig en dag med opplett og jeg slipper å få klissklass-våte ufjølge hunder som helst skulle hatt seg et bad inn i hus.Nå har jeg ikke gått tur på over en uke...tror dere det kribler eller?
Jeg får enn så lenge nøye meg med b.l.a desse bildene fra en deilig tur i fjor høst,- nydelige motiv desse gamle robåtene delvis dekket av høstfargede blad...slike steder og stunder gir meg slik lykke - det er bare så flott å se og det gjør noe med sjelen min.Øyeblikk man tar med seg videre,og lever lenge på:)
Og i dag er det fredag,familiekosedagen de luxe,store og små gleder seg både til idol direkte-sending og tullebukkene Harald og Thomas.
Og noe godt å spise...hmmm,hva skal man finne på i kveld tro?
gode øyeblikk = det gode  livet:)

5 kommentarer:

 1. Fredagar är verkligen GULD värda! Hoppas du får en underbar fredag och helg och tack för höstinspirerande bilder. KRAM Jenny

  SvarSlett
 2. Underbara bilder- med höstkänsla!! trevlig helg. Kram Johanna

  SvarSlett
 3. Tenk at båter i seg selv skaper slike skjønne miljø:o))) Nydelige bilder!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Takk for koselig kommentar! Så fine bilder du har tatt av gamle båtene :)
  Kjempegod helg til deg!

  SvarSlett
 5. Underbart härliga och fina bilder - hösten är definitivt här.
  Ha en fin helg.
  kram Jenny

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)