onsdag 7. september 2011

h-h-h-hiver etter pusten,,,

og får frem oj,oj,oj.....kan man dåne eller hur? Dette var rett og slett "over the top" og jeg er ikke sikker på om jeg hoppet i taket eller datt ned av stolen da jeg fant dette hjemmet her men etkvart skjedde iallefullefall!Og det skjer enda!Etterreaksjoner i fleng,kan ikke se meg mett!Så veldig greit at nå kan jeg sitte her og nyyyte så lenge jeg vil,husarbeid får være husarbeid,hunder,får være hunder,barn får være barn - doktoren har nemlig beordret meg til en rooolig dag med foten til værs,for tror dere ikke jeg trakket over tidligere i dag idet jeg var på vei ned for å henge ut en klesvask?
Fysj det var vondt...rullet på kjøkkengulvet i lang tid etter men fikk kontakt med Gubben the Vedstabler utenfor vinduet til slutt slik han fikk kjørt meg avsted.Så nå blir det data med god samvittighet:)
Det kan være ganske greit når man skal studere alle de deilige detaljene på desse bildene,drømme litt og sånn !Aldri så galt at det
      ikke er godt for noe :)

4 kommentarer:

 1. *sukk og stønn*, *akk og ve*, *ojojojojojojojojoj*.... VAKKERT!!!! Nå må du passe på deg selv og hvile foten!!! Godt du kan kose deg med dataen da(med god samvittighet=)!) Og så må jeg bare si at innlegget under bare var helt FANTASTISK!! Nydelige bilder=)!

  God bedring=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Enig, såå utrolig vakkert. Stakkars lille foten din, akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen....syk, fysj så utålmodig jeg er....god klem til deg.

  SvarSlett
 3. Vilka bilder...vilket hem...helt underbart :) ta det nu lugnt och vila foten, ha en fin fredag, kram

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)