lørdag 20. august 2011

skoleklar...

                  Linus har blitt førsteklassing!

 ...var både Martine som skal begynne i 3b og Linus som er førsteklassing,kjempespent og for anledningen med ny sveis.Visst blei knallen tøffe,men mitt morshjerte gråter og jeg kjenner jeg angrer på at jeg ga etter for gruppepresset om å la hans lange,krølla herlige lokker falle!Er det opp til meg vokser det ut igjen og får fred i laaang tid fremover!!!!


Selvfølgelig har Linus'en fått seg ransel,og fikk velge selv....
og da falt valget på ransel med fotball på!Kanskje har han planer om å beynne å sparke fotball i fremtiden???Tøff uansett :)


 Her sitter Linus med nabojenta Isabelle og venter på det hele skal brake løs...hvem som er mest spent av desse to er ikke godt å si,men kanskje Isabelle var dobbelt så spent siden hun til og med hadde bursdag denne dagen?Desse to småtrolla har mye moro i lag,og kan hoppe trampoline hele dagen lang mens de gnåler ustanselig om Bowser,SuperMario og alskens helter..gjerne med et sverd i hånden!


Tullebukken Linus klarte selvfølgelig
Å ha på seg hetten når han skulle
frem til rektor g motta rose...


Og her har Linus funnet pulten sin med navnet på...
mamma er stolt av store-gutten sin men syns nok det er en smule vemodig også dette her...men det er visst en tid for alt!!!
Spennende blir det ihvertfall for både Linus og oss foreldrene,-håper han vil trives på skolen,finne mange nye venner og være flink å sitte stille og høre på læreren og til og med være stille selv?

3 kommentarer:

 1. Så fina dina barn är- Grattis till fina Lukas;) Kram Johanna

  SvarSlett
 2. Ja barnen blir så stora känns det som när de börjar skolan. Blir varm i hjärtat varje gång jag ser dina barn, de är så fina. Men sen finns det ju en anledning till att jag själv har fem, jag älskar barn! Grabben ser så vuxen ut utan lockarna... Ha nu en fortsatt fin helg!
  Kram Pia

  SvarSlett
 3. Hei Tove, nå har jeg flere ganger prøvd å legge inn kommentar til deg, skjønner ikke....håper det går bra nå. Helledussen for noen skjønne barn, her sitter en snart fjerdeklassing og bare venter på at første dag skal være unnagjort, for da ¨går resten av seg selv etterpå. Håper du har hatt en knallfin sommer, så snakkes vi, mener blogges vi snart igjen. Beste klemmen fra meg.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)