søndag 10. juli 2011

nok en gang....

....I know,I know,I know....jeg repeterer meg selv nok en gang og bare dele de vakre bildene fra Memini' s høstkolleksjon!!
Isja....vet det nok og innrømmer at det ikke er pent gjort å komme med høstklær midt på sommeren,men skit la gå - må man så må man!!!!Sett noe så fint da??? Jeg har ihvertfall allerede forelsket meg i den grå regnjakken med litt rysjer på til Martine og skal gjøre et hederlig forsøk på å få tak i den(og gjev de hadde lagd en stor nok til meg også !)Strikkeplaggene til Memini er bare helt superdupre,kjempekvalitet og de nydeligste farger og design!Og så vet du vel at det er et norsk merke??? Jepp,Kristine Vikse står bak merket og hun har også begynt å lage klær for oss damene ...men det er nå noe eget med fine barneklær da!!!!
Et av mine svake punkt,jeg innrømmer det så gjerne !Og se på de bedårende baby' ene her da...sukk for noen nydelige bilder!
(Ble ikke noe verpesjuk...neeeeida ;P)                                           


Noe annet som også er knallbra er at jeg til tross for djupt og inderlig sorg over min venn Mac' ens komatiske tilstand nå er sjeleglad for at jeg på Gubben's pc eeeendelig har fått lastet ned photoscape...og det er gøøøøy !(Gikk ikke på Mac' en)
Nå skal det lekes med bilder og redigering folkens...prøv du også,det er gratis og ligger på nettet,bare å søke opp!!!


Nå skal sommersøndagen nytes selv om det er usikkert hva slags vær dagen byr på...lett blanding så langt,men inni meg kommer jeg likevel til å glede meg til desse deilige høstklærne kommer !!!


memini og kristine vikse - jeg erklærer min kjærlighet 

2 kommentarer:

  1. Dumt å ikke ha småtroll i huset lenger. De ville hatt så mye pent tøy i tilfelle. :) Ja dette var veldig pene klær.
    Photoscape? Jaha det må testes.
    Ha en flott Søndag!

    SvarSlett
  2. Underbara bilder. Önskar dig en fin söndag. Kram johanna

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)