fredag 15. juli 2011

aqua-fan...

                                               ...skjønneste fargen

Jeg har ihvertfall alltid vært spesielt svak for alt i denne litt ubestemmelige turkis/grønneaktig/aquafargen i forskjellige nyanser:)
 

sa akkurat til Gubben når vi tuslet rundt i byens gater i går kveld og jeg fikk øye på en rosa vespa at det kunne jeg tenkt meg...men denne fargen er minst like bra...syns jeg ser meg selv rase rundt på en sådan....
                                     ...kanskje med en picnic-kurv bakpå???neeeeida...her hadde vi aldeles ikke gått amok ;/                  tenk å hatt en slik butikk-fasade....*drømme,drømme*bildene i innlegget er fra weheartit


desse nydelige møblene er fra tyske mirabeau-versand

 her har vi maaange favoritt-element samlet; god-fargen,hønsenetting,
og et nyyydelig skap - ganske enkelt perfekt!

Dette ble bare en skjønn liten samling av herligheter...og mange bevis på hvorfor jeg liker så godt akkurat denne fargen!!!
    rett og slett nydelig :)

3 kommentarer:

 1. Hvor godt at dit indlæg stoppede..... ellers var jeg begyndt at skrige!! Af fryd, vel at mærke. Og jo, i den der butik VAR vi gået helt amok. You bet. Hvor har du billedet fra, husker du det?

  Tak, tak for dine varme og støttende ord til mig, da min mor gik bort. Jeg sætter meget stor pris på det, og på dig som blogven! Mener det.

  Stort kram til dig
  Helle

  SvarSlett
 2. Heisann Tovemor :)))

  Ja, den fargen er bare lekker, me like!! Fikk noen lekre kjøkkenbokser i gave med min mor, de passet ikke inn på kjøkkenet mitt nå (så da må jeg pusse opp)...hehehe...
  Ville også si takk for koselig kommentar i bloggen, jeg svarte på innlegget ditt, men ser det ikke ligger der...Koselig er det veffal!!

  Klem på du!!
  -Anja-

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)