mandag 6. juni 2011

skjelle ut eller lovprise?Hmmm........

 ...det er det store spørsmålet!!!!
For jeg var jo så idiotisk at jeg fulgte rådet til svigerinne Elisabeth i Bergen og stoppet på kjøpesenteret Gullgruven for å besøke en butikk jeg bare "måtte" besøke i følge henne! 
Så  da jeg og ungene var på vei ut i fra Bergen så tenkte jeg skit la gå - vi stopper.Måtte uansett stoppe og få tak i bandasjer på et apotek til Martines hånd,så da kunne jeg jo bruke den unnskyldningen for det den var verdt,og slå to fluer i en smekk!Utspekulert?Moi?


Etter å ha renset og plastret og lekt sykesøster på toalettet var det endelig duket for mamsens store øyeblikk! Den vidgjetne butikken skulle utforskes i hver en krok,høyt og lavt.Til mitt hell lå det en svær lekebutikk ved siden av som ungene kunne gå og titte i,så lykken var bortimot fullkommen da mine føtter eeendelig kunne trå over dørstokken på det som skulle vise seg å være et aldri så lite paradis!Jeg ante fare på ferde allerede ved første øyekast,og kjente at dette kom til å gå riv ruskende galt!!!
For et herlig utvalg av interiør og klær....som jeg sa til den hyggelige butikkdamen:"smeis,jeg kunne kjøpt alt"
Stilen var akkurat slik jeg liker den,og jeg gikk i min egen drømmeverden og sukket av velvære og lyst og hadde noen herlige minutter til å bare nyyyyte!!!


Men det stoppet ikke med det!!!!
Etter et besøk i prøverommet måtte nok visakortet få titte frem i fra vesken - og et dypt innhogg på kontoen ble foretatt
Jeg har ingen problemer med å finne unnskyldninger slik jeg kan ha litt bedre samvittighet...det er jo tross alt ikke såååå ofte jeg kjøper klær til meg selv!!!
Sommerkjoler er det heller skralt med,så denne supersøte som jeg fant i fra Cream skal nok få bryne seg når temperaturen tillater det!Kjempefin på,nydelig farge og fine tights med litt roser nederst  utgjorde prikken over i´en,de var fra Culture!


 En "uttapåjakke" har jeg vært på utkikk etter lenge,- det var faktisk sårt tiltrengt så når jeg fikk øye på denne supertøffe jakken fra Cream sa det bare pang,det var ikke noe  å lure på  og det var rett og slett love at first sight!!!
 Faktisk er det første gangen jeg kjøper noe fra Container....har lagt merke til merket og kikket en del på det,synes de har vært borti det rette men jeg har liksom ikke funnet noe i butikkene enda  men denne jakken var bare helt toppers!!! Kjempefin,og passer til det meste...ser for meg uante muligheter med denne!*glad*


Snakke seg om å sette seg inn i bilen med et salig smil om munnen.....
jeg var fantastisk fornøyd med investeringene mine og kan nok en gang konstatere at desse favorittmerkene mine ikke skuffer!Det var en kjempedeilig følelse å få komme hjem og få henge noe nytt og ikke minst så fint inni klesskapene mine!
Kan knapt vente med å få brukt dem.....

Vidunderbutikken heter forresten Farmors Hus...
takk for besøket jeg kommer gjerne igjen:)

*happy,happy,happy*

(og forresten.....det ble lovprising så jeg sier takk for tipset Elisabeth:)

5 kommentarer:

 1. What a beautiful new clothes darling !!!......lovely week...xxx...

  SvarSlett
 2. Så underbara kläder du hittat,
  gläder mej åt att du kan möta sommaren i ny outfit.
  Kram ullamaria

  SvarSlett
 3. Moro å unne seg litt nye klær i ny og ne! Veldig fint tøy du har kjøpt!! :)

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett
 4. Du har bare stil :-)
  Flotte sager. Jeg ville have gjort det samme. Også uden dårlig samvittighed. For det ville være for min mands skyld.... så han havde noget smukt at kigge på *GRINER*

  Hav en dejlig aften/kveld

  SvarSlett
 5. Jättefina kläder! Klänningen på första bilder är underbar!!! Kram Johanna

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)