fredag 10. juni 2011

dissa svenskane altså.....

 ....i går kom jeg nemlig over et merke jeg ikke har hørt om før!Satt nemlig på helsestasjonen og ventet,Linus skulle til kontroll!Og da lette jeg frem et av de foreldre og barn-bladene som lå der og gløste igjennom...og der fant jeg en kåpe som var oh-la-la...noterte meg navnet og hjem og sjekke claro qué sí :)
Smooph er navnet,og de lager klær både til voksne damer og unge frøkener.Tror både mor og datter her i heimen kunne bli firstet her...riktignok var ikke hjemmesiden deres oppdatert med årets kolleksjoner men jeg likte jo godt høstkolleksjone fra 2010 også jeg...spiller keine kasserolle for meg om det er 2005 eller do11 eller 1985 eller whatever,liker jeg det så er det det som er det viktigste.Og jeg likte veeeeeeldig godt jeg så dette merket må under nøyere gransking.Kjenner du til det kanskje???Synes svenskene stadig vekk imponerer med sine nye merker,enten det er nå klær eller interiør og slikt som denne damen her kan like!Men for all del...vi kommer etter her i Norge også med mange flotte og  nye merker!


Høstklær ja.....det er visst det man trenger her på desse kanter,det pissregner og er grått og trist men jeg har jo lovd meg selv å aldri mer klage på været så vi får bare ta det som det er og gjøre det beste ut av det!Håper Smooph lager like fine høstklær dette året også,bare elsker alt til jentene på desse bildene!
Nå skal jeg konsentrere meg om arbeidsklær i stedetfor...gestapoanstalten neste ;P

håper du har besøk av solen:)

3 kommentarer:

 1. Lovely post as always thank you! please see my afghan boys in my latest post...the last image. Only another Afghan owner will undestand this aloof pose..hugs Colette ~ Afrique du Sud

  SvarSlett
 2. Sötaste sötkläderna....
  har bara två pojkar, de vill inte ha rosa koftor ;(
  trevlig helg, kram ullamaria

  SvarSlett
 3. Cutie-pie sager til os, me like too!!
  Nyd pinsen, søde!

  Klem Helle

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)