torsdag 5. mai 2011

gjeeeesp.....


 ....trodde aaaaldri jeg skulle komme meg ut av sengen i dag! Helt kaputt,og like trøtt som når jeg la meg!Og jeg tror garantert at hvis det var denne sengen som var min,hadde jeg faktisk lagt enda,og drømt de zzzzøteste drømmer! Men selvfølgelig....til tross for den himmelske sengen...så skulle jeg vel klart å mannet meg opp og tuslet inn på dette deilige badet og lagt meg til bløt!!!
(Og kjenner hele kroppen får et alvorlig sug mot skjermbrettet her...vil ha!!) Kanskje et morratrøtt tryne kunne tatt en stund foran speilet her og sparklet ansiktet litt,så hadde jeg sett noenlunde ut?Tror jeg skulle brukt laaaaaaang tid!
Dette badet er jo reneste velvære-avdelingen...så skjønn tapet,elsker skapdørene som jeg har lignende selv om ikke akkurat på badet,og selvfølgelig...quin´en i bakgrunnen er den berømte prikken over i´en!!!Nydelig fra a til å...siden vi er i det alfabetiske hjørnet:) Men man kan vel ikke tilbringe heeeeele dagen på badet samme hvor lekkert det er..


Så da kunne man vel ha krøpet oppi desse deilige sofaene og sløvet litt der,
det hadde ihvertfall passet meg perfekt i dag:)


                          En både lekker og tøff stue....her kunne vi ha trivdes!!!Og skulle man forville seg uti hagen er det igrunnen ikke så verst der heller....
deilig hus, med vinduer man kan slå opp ut mot hagen,det er aaaldri feil!
Faktisk er jeg og gubben for tiden inne i en prosess hvor vi faktisk leter etter lignende....vi skal kle inne ene halvdelen under verandaen hvor vi har peis og ser for oss en liten utestue som med glass rundt som kan bli mye mer brukt,hele året!Men da med vinduer/dører som kan slås opp når været innbyr til det!
Så når Gubben faktisk oppmuntret meg til å kjøpe et Interiørblad forleden dag,til kjerringas store hakeslepp,så er han engasjert med andre ord!!!For det er vanligvis fy,fy...."ka du skal med alle dissa blada dine,he´kje du nok?"
Kanskje har han oppdaget det samme som meg...inspirasjon og idéer i fleng?
Dette nydelige hjemmet er fra siste nummeret av Sköna Hem - vakkert ikke sant?5 kommentarer:

 1. Hej
  Kul att du tittar in hos mig...
  Härlig inspiration :)
  ha en skön dag
  kram
  sandra

  SvarSlett
 2. Beautiful house!! I love everything in it!! The dining table is gorgeous!
  xx
  Greet
  PS Thank you so much for your comment today!
  xx
  Greet

  SvarSlett
 3. Så nyyydelig. Du , jeg lurer på hvorfor en er så trøtt på våren, vil bare sove, og ingenting blir gjort...... tar det på sikt.
  Ha en herlig ettermiddag lille du

  SvarSlett
 4. Kunne nok både sove og levd bra i det huset der? :) Takk for fin helsing inne hos meg!

  Håper vårslappheita di går over!

  Klem E

  SvarSlett
 5. Så nydelige bilder, Tove! Og et herlig bad og badekar.. Tusen takk for dine mange gode ord inne hos meg. De inspirerer og gjør meg så glad - hver gang:-) Håper du får en strålende helg!! God klem fra Laila

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)