tirsdag 12. april 2011

what´s for dinner.....

     ....det eeeevige spørsmålet :)
Og så spørs det da...når mamsen føørst har tatt en beslutning,om alle faktisk liker det samme? Det kan nemlig virke som en helt umulig oppgave...sånn bortsett fra taco,kjøttkaker og pannekaker som alltid gir fornøyde mager!Og så er det minst like merkelig at ungene kan være omtrent ihjelsultne enkelte dager,og man tror at nå skal de ihvertfall spise godt med middag....men neida...noen biter og så er det gjort! Akkurat som når de får være ekstra lenge våken en kveld kanskje så tror man liksom at det blir fred og ro i heimen til laangt ut på morgenkvisten....men neida,de står vel omtrent aldri så tidlig opp som når de har ranglet *lol*
Men nå lurer jeg på om jeg kom over noe som kan gjøre det mer spennende å spise opp hver en smule på tallerkenen sin? Hva med desse bisarre og egentlig helt koko variantene her?Hva om desse kom på bordet?vel...det siste hadde nok skremt vettet av mine to,hadde vel kanskje hatt motsatt effekt???? Jaja...jeg får vel bare streve med det slik som det er....dette er jo egentlig bare pittesmå luksusproblem som jeg tror de fleste husmødre rundtom i det ganske land kjenner til!
Men desse tallerknene var litt morsomme synes nå jeg da....funnet på Etsy !
...men så er jeg vel litt rar:) Nå blir det ihvertfall dypdykk i fryseren igjen og så får vi se om vi finner en middag som kan tilfredstille og alle ganer! 

3 kommentarer:

  1. Fant bloggen din via en annen og falt pladask for disse fantastiske tallerknene du viser i dag! Så her må jeg bare følge med :)

    SvarSlett
  2. På etsy har de altså mye festlige ting. Jeg har en venninne som hadde elsket det nederste fatet, selv likte jeg det første ekstra godt. :)

    SvarSlett
  3. Dette må jeg si var noe spesielt ja, spørs matlysten da. Her gleder vi oss til hyttepåske og vår, ha en fortsatt fin uke Tove, klem

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)