fredag 15. april 2011

kjære tv2.......

...i dag er det skikkelig kosekveld,både for store og små! 
Og slik er også fredagskveldene lagt opp på tv-skermen,med gullrekker på både den ene og andre kanalen! Ungene her koser seg i sofakroken sammen med mamma´n og pappa´n...og ikke minst omvendt,når Norske talenter byr på både talenter...og talentløse i alle aldre.Dette er det jeg vil karakterisere som et familieprogram,som vi alle kan la oss underholde og inspirere av....Linus har begynte å "poppe" etter at Tord imponerte forleden!Martine vil gjerne svinge seg i tau!!!!Gubben har heldigvis ikke blitt inspirert til hverken å trylle eller blåse ild,men man vet jo aldri? Men jeg har et lite problem jeg vil ta opp med gjengen i tv2,og det er sendetiden!!!Skjønner ikke hvorfor dere må ha del to etter nyhetene,når de minste bare blir supertrøtte og heller burde drømt søtt...hadde det ikke vært mye bedre å starte sendingen litt tidligere heller?Vi har heldigvis tv2Sumo,men det er nå rart med det,ungene vil gjerne ha med seg alt samme kveld.

Og så videre til NRK når jeg liksom er i skjennepreikemodus! Hvorfor i alle dager må dere sende PopRock akkurat samme tid som Norske talenter?Hva er det som er så innmari viktig med fredagen....hva skjedde med lørdagen,som før var ukas høydepunkt tv-messig? Den er ganske enkelt og greit neglisjert,glemt og ytterst nedprioritert.Her kan en glup kanal ikke noe annet enn vinne på å gjøre en innsats for fedrelandet....vi vil ha familieprogram da også nemlig!!Tror det hadde blitt mange fornøyde familier rundtomkring dersom dere hørte på rådene mine,og dere skal slett ikke se vekk i fra at det hadde dere også blitt med skyhøye seertall!

Jaja...dere får vel ikke gjort noe med dette ikveld men jeg håper dere tar det  med dere til videre ettertanke...kunden har alltid rett eller hur?
Imellomtiden skal jeg og B-gjengen her kose oss....godstolen roooooper på meg etter en aldeles tullete natt hvor jeg lå bare å frøs og ikke fikk sove etterfulgt av en travel dag på jobben,tipper på amøbetilstand heller tidlig på kvelden i dag!

Men jammen er det litt godt å være amøbe  
aven og til:)

Godstolen på bildet her tilhører dessverre ikke meg,men jammen skal jeg ikke ha meg en lignende en vakker dag!Perfekt å amøbifisere i spør du meg! Bilde fra her  :)3 kommentarer:

 1. Er så hjertens enig med deg!!!! Og dette med lørdagen har irritert meg leeeenge! Det er jo bare drit på skjermen!!! Mens på fredagen får vi problemer med å velge! Lite gjennomtenkt spør du meg;)! Kos deg i amøbetilstand i god stolen;)! Jeg gjør det samme;)!

  Ha en flotters kveld!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Bank i bordet. Jeg er veldig enig.savner god underholdning på Lørdagene. Fredag er fylt opp til randen og vel så det og så nix nada på Lørdag???
  Jeg har amøbisert på sofaen i tre!! timer i kveld. Jaja godt det er påskeferie nå.:)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Du har vunnet den første påskenøtten på bloggen min :)
  Send meg en e-post med navn og adresse, så får du en liten hilsen i posten.
  Du og alle som har lyst, er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med videre i min uhøytidelige påskelek. Ny oppgave i dag.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)