søndag 17. april 2011

hjertebank.....
...eller var det hjertestopp? Noe forunderlig skjedde ihvertfall en plass der baki skrotten i det mine øyne falt på dette uendelig vakre og nydelige og skjønne serviset som jeg fant på Kremmerhuset på Moa! Hadde faktisk sett snurten av det i et eller annet blad forleden,men det hadde jeg glemt da jeg tilfeldigvis uten mål og mening var en liten runde innom butikken bare for å snuse litt på alt det fine!
Og plutselig så var det der... rett foran øynene mine,og der ble jeg stående!!!!Nesten som det var skjebnebestemt spør du meg! Elle melle.....deg fortelle....ja det var nesten så jeg skulle hatt noen til å fortelle meg hva jeg skulle velge for første tanke var å bare kjøpe en flat tallerken for å henge opp på veggen.Men så var det jo noe med koppen også,som gjorde at jeg fikk et lite dilemma!God å holde i var den også...og jeg såg plutselig foran meg mang en koslig frokost-kombinert-bloggestund med akkurat denne koppen !Dermed var det ikke så mye mer å lure på der og da,kjøpte med meg en av hver.I ettertid er jeg bare enda mer fornøyd med investeringen som slett ikke var av det dyre slaget,noe som var kjekt både for samvittigheten og lommeboken(har nemlig iiiingen servise fra før liksom)
however så må jeg ha flere av sorten,både kopper og tallerkner.....dette er jo som skapt til stuen min når den snart får et strøk eller to med kalkmaling...i grå og lyse nyanser!Sier bare 
  tuuuusen takk Kremmerhuset :)5 kommentarer:

 1. Vakkert! Så deilig å gjøre en handel man bare blir mer og mer fornøyd med etter at man kommer hjem med fangsten :)

  Hos meg har det kommet utrolig mange fantasifulle fortellinger om brudebildet jeg la ut. I morgen får du vite hvem som vant påskenøtten denne gang. Og så kommer det ny oppgave. Følg med :)

  SvarSlett
 2. Forstår godt at du falt for det serviset. Det var jo bare så nydeleg.

  Ønskjer deg ei fin påske. :)

  SvarSlett
 3. Hei! Nyyyydelig servise! Vet godt hvordan det føles når alt stopper opp og man bare MÅ ha det... Har også lett for og bli fristet av fine kopper og fat:) Ønsker deg en god påske! Klem

  SvarSlett
 4. DETTE LIKTE JEG OGSÅ!!!! Hm...må en tur på Kremmerhuset ja;)! Og jeg har heller ikke serviser fra før av..hehe..host og hark;)! Rett og slett nydelig=)!

  Ha en deilig søndags kveld!
  Klemmer!

  SvarSlett
 5. heisann!! Forstår godt at du fallt for dette! jeg har funnet lignende mønster i blått og hvitt og lyslilla og hvitt på loppis i sverige for laaang tid tilbake..svenskt design..nydelig porselen..dette var vakkert!!!
  Kremmerhuset har mye fint!!
  klemmer Annveig

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)