fredag 25. mars 2011

me and Ime and I

har sendt oss søskenplagg....bare fordi vi er "venn" med dem på Fjesboka!
Snakke seg om overraskelse...friske kule farger og artig design...og slik er resten av kolleksjonen også som du kan se her 
Om man er interessert så har me and I homepartys og du kan få en konsulent hjem til deg.I Ålesund er dette Britt Sissel Ytterli tlf 951 88 615.
Martinemora var nok litt usikker på å ha biler på kjolen sin...kunne jo få guttelus men det gikk nå visst bra,-her for anledningen med  "permanent"!

Jammen er de nå to raringer desse to avkomma mine! Linus på sin måte,og Martine på sin måte....jenta begynner tydeligvis å bli stor,og interessere seg for både ditten og datten.Gutter har vi slett ikke lov å snakke om,og kysser noen på tv´n holder hun på å gå til så flau som hun blir.Men i går ferska jeg henne!!!Hun skulle nemlig sitte litt på kontoret og spile litt,liker godt å kle på "jenter" og være designer.Dette har hun nå lært seg til å finne frem selv på internet.Men jeg skimtet i forbifarten i går at det var noe hun styrte med,så jeg lurte meg på henne bakfra og spurte om hun trengte noe hjelp.Da var hun midt i søkeprosessen på kline.no!!!!!!!!!!!!!Tror dere moren fikk hakeslepp????"Neimen Martine da....."
Til morens hell hadde hun ikke kommet seg så langti prosessen og bare fått frem masse om Kevin Kline...ikke helt det hun var ute etter tipper jeg! Nei...ein lyt visst passe på surfingen heretter...godt vite hva hun hadde ramlet innom ?????

Og så var det han der Linusen vår da.Som gang på gang med sine utsagn får oss til å le! I går kom nok et gullkorn!!Det har seg nemlig slik at denne gutten på et eller annet mystifistisk vis alltid må både bommelimme og bommelomme rett før han skal i sengen.Og det kan ta sin tid,mildt sagt!Da er det ikke alltid tålmodigheten til mamsen er så god...og hun må som vanlig mase både vel og mye for at han noensinne EVER skal bli ferdig på doskålen!!! Men i går fikk jeg forklaringen på det hele med den unge mannen som etter en og annen plopp og litt mas meddelte:
"Jammen mamma...du skjønna det ej e en langdriter!!!"

Til Britt-Sissel og me and I gjenstår det bare å si tuuuuusen takk fra både meg og kidsa,dette var en koslig overraskelse !!!:)

3 kommentarer:

 1. Herlige bilder av gullungene=)!! Ja, de vokser til og mor må passe på dataen sin;). Den ungeherremannen kan få sagt det...hihihihi!!!

  Ha en herlig helg!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Hi, hi...konkret tenking eller noe sånt. Ha en herlig helg...klem

  SvarSlett
 3. Knalltøffe klede! Heldige du! :-)
  Ha ei gode helg!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)