søndag 27. mars 2011

lesson learned....

bilde Tumblr
...og man blir klokere for hver erfaring! Heldigvis!
For neste gang Martine får ha overnattingsgjester er det ihvertfalll en setning som ikke skal sies :
"Klart dokke kan få være våken så lenge dokke vil!"
For hvem hadde vel trodd at et par 7-8 åringer kunne klare å holde øynene åpne til klokken 1/2 4 - 4 om natten???Ikke jeg i all fall,men nå vet jeg bedre!!! Syntes det var bra når klokken var begynt å nærme seg 23 jeg da,og sa ok...de kunne gå ned på rommet og legge seg og være våkne der og ligge og snakke litt!
For da regnet jeg med de kom til å knalle til ganske fort! Men så feil kan man ta!
Selv måtte jeg kapitulere i 1/2 2 tiden...er  slett ikke vant med å være våken så sent så da var nok nok.Sa ifra til trultene at nå måtte de legge seg til å sove for n´te gang og  hvis det var noe så var papsen på sofaen...
- og de hadde visst vært opp og ned noen ganger for  spørre om hva klokken var - det var visst ofseleg spennende å sette ny rekord i hvor lenge de klarte å holde øynene oppe!Guinness rekordbok neste? Jajaja...dette til skrekk og advarsel for andre foreldre...ikke gjør min tabbe!!! Dagen i dag har hatt et heller labert energinivå grunnet nattens våke,og jeg lurer på hvordan det går ned på Salen med ei viss anna frøken?Holder hun øynene oppe?Martine har dubbet littegrann,men er langt i fra restituert men heldigvis nå er det snart leggetid og da får vi satse på hun ikke har blitt helt omsnudd!!!! Jeg er ihvertfall klar for senga og er nå


                   klok av skade :)

4 kommentarer:

 1. Det var pigga 7-åringar :) att dom bara orkar, nu får ni alla gå till sängs tidigt ikväll, sov gott, klemmer VIOLA

  SvarSlett
 2. Hihihihi....ja, nå har du vel lært;)! Lo som jeg ristet av innlegget under...hihihi!! Det er så herlig når disse 4bente har personlighet og mye minner om vår Odin;)!

  Ha en herlig ny uke!
  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Haha, søte unger.

  Og så må jeg be så mye om unnskyldning over at jeg er begeistret over sadistiske tegninger av kaniner. Vi får trøste oss med at det bare er tegninger. Jeg er veldig glad i kaniner sånn på ordentlig, altså. :)

  Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 4. Ha ha det där felet har jag gjort också... De blir liksom överspeedade till sist. Hoppas ni somnade tidigt igår istället. Ha en fin måndag!
  Kram Pia

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)