mandag 14. mars 2011

gull-jenta...

...våra Martine har vært på nok ei håndballturnering i helga,og vi var alle sammen med for å beskue kampene og heie på jentene!
Sånn sett er det veldig greit å være sykemeldt - man har tid:)
Det har vært kjempegøy å følge desse skjønne trultene fra første trening og videre fremover...mye skal læres og huskes og det er laaangt igjen enda,men jammen har de blitt kjempeflinke!!! Martines lag vant alle 4 kampene overlegent,og hun selv scoret 4 mål hvilket selvsagt medførte ellevill jubel fra et visst foreldre-par på tribunen...litt stolte da selvfølgelig!Artig å se at alle jentene på laget prøvde lykken og scorte...slikt gjør godt for selvtilliten deres!!
heia langevåg!!

Linus-fanten var selvsagt også med...det er ekstra kjekt at der er flere småbrødre på hans alder og de har det folandes kjekt i lag både på kamper og trening.Da er Ds´ene obligatioriske,men i helgen i Giske-hallen var der såpass god plass og lite folk...med andre ord oversiktlig,slik at de kunne løpe rundt og ha det gøy og rase fra seg!! Og så fikk vi lokket bort storebror Jakob også,og da var gjensynsgleden stor som dere ser:) Jakob kunne forøvrig kontstatere at han personlig skulle trene Martine videre i håndball,mon tro om han har ambisjoner på hennes vegne?Uansett...ambisjoner eller ei,det viktigste er at ungene har det gøy når de trener håndball eller hvadetmåttevære og får bevegd seg litt!
Nå er det  min tur å bevege meg,en strålende flotte dag her p Sunnmøre,- snø og kaldt men solen har stått opp og stråler omkapp med naturen....ut på tur m.a.o :)
Alle som stikker innom må ha en fiiiiin mandag!5 kommentarer:

 1. Så gøy med medalje og hånball!!!
  Vi skal på fotballturnering med største jenta vår til helga - hennes første turnering :-))Spennende!

  Ønsker deg en god start
  på ei ny uke kjære Tove!
  Klem

  SvarSlett
 2. Skjønne unger!
  Kjekt når de er aktive,og friske!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 3. GRATULERER til gull-jenta og de stolte foreldrene=)!!

  Her skinner også sola fra knall blå himmel=)!!!
  DEILIG!!! Ha en super mandag videre!!!

  Solklem fra meg!

  SvarSlett
 4. Congratulations for your daughter......lovely pictures!!! of your sons too.......have a nice week.......love love !! Ria....xxx.....( i think it is your daughter en sons) whahahahahah!!....

  SvarSlett
 5. Vad roligt att dottern får medalh i handboll...
  och så bra att ungarna får leka av sig och vara barn länge.
  Du är en bra mamma du Tove!
  Jag ser att du drömmer om det stora frieriet fortfarande, säg till gubben att det är dax NU, hälsa från en av dina kära bloggvänner!!!!
  kram ullamaria

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)