torsdag 31. mars 2011

Den som venter på noe godt....                                                                                 kilde 

 ...venter ikke forgjeves sies det!Og venter gjør jeg ihvertfall.På våren...nok en gang er markene ute hvite og egentlig sitter jeg og fryser litt akkurat nå!*Hutre*
Men solen prøver å trenge igjennom....og den varmer godt når den er fremme!Det merket jeg i går...fikk forsyne meg spysyken ut av intet midt på natten,og låg hele dagen og hutret og frøs helt til  solen tittet inn vinduet og varmet meg godt etterhvert!Mange solbrune ansikter var innom butikken også i går,så jeg fastslår noken gang at vi er kjempeheldige  som kan ta en tur rett opp på fjellet her vi bor! Og Sulafjellet er i tillegg det fineste fjellet...sånn helt "objektivt" sett!
Kan nesten ikke huske en flottere dag...så vi får bare nyte "påskeværet" mens det er her for våren den er på vei og tenk så god den blir når den har faktisk har bestemt seg for å bli værende da!!!Kanskje kommer den vår-yre følelsen i tillegg?
Kan man håpe på noget romantikk mon tro?Jeg velger å ha troen på det også jeg!
    Solstråler og varme gjør underverker:)vaaaaaakreste brudebuketten ever?

6 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder, ja som vi ønsker våren velkommen.....syns denne vinteren har vart og vart. Trøster meg selv med at det jo egentlig bare er bagateller hvis en ser større på det. Lengter fælt etter å sitte på hytta å se utover sjøen mens vårlydene holder konsert....håper du er bra nå, ønsker deg en fin torsdag....tenk at det er helg snart igjen da...klem

  SvarSlett
 2. Håper du er bedre?? Spysyken er noe av det verste... Ikke noe gøy å fryse heller! Håper du får varmen! Ja, takk til vår og sommer=)! Vi har heldigvis hatt noen flotte dager nå og det gjør godt=). I dag er det en voldsom vind ute, men den er såpass temperert at den kjennes ut som fønvind! Nydelige bilder=)!!! Hvor finner du alle disse herlighetene?? Ønsker deg en romantisk vår og sommer;)!

  Ha en flotters torsdag!
  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Heisann. En stund siden jeg la meg som følger, men først nå fikk jeg oppdatert bloggrollen min og da fant jeg tilbake til deg igjen. :))
  Herlig blogg fra ende til annen. Har også sansen for din afganske mynde. Vi hadde nemlig en under oppveksten min. Han var helt mørk o langt fra lat. Hihi..

  Det er fine drømmer og inspirasjon du finner frem til oss. Sukk.
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 4. Wow, enda et sett med nyyydelige bilder, skjønner ikke hvor du tar det fra, jeg! Har en award til deg inne hos meg, med tuuusen takk for vakker inspirasjon.

  Klem:)

  SvarSlett
 5. Hei hei,
  Tusen takk for hyggelig hilsen hos oss. Ja, vi vi også ha vår - og nøøøt solstrålene og de første tegnene som var i forrige uke.
  Og - ja, nå som vi nærmer oss bryllupstider, så var den brudebuketten fantastisk!!!
  Det nærmer seg helg så håper den blir god!
  Beste hilsen fra jenten epå ZanZ :)

  SvarSlett
 6. Such gorgeous images & love all the little details that make this wedding more personal...Enjoy your weekend! Ax

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)