onsdag 29. desember 2010

Skulle vøri omvendt.....

Hmmm....må bare innrømme at en stakkars forfryst sjel i kalde Norge kan bli ytterst betenkt av sådanne bilder fra det spanske bladet El Mueble .For her er standarden tydeligvis peis i alle soverom....ka i huleste skal spanjolene med det?
Hvor kaldt blir det i Spania liksom??? Joda..de har murhus og fliser og det blir nok kaldt....men jeg er vel litt misunnelig da kanskje? For det ser koslig ut:)
I grunnen ble jeg litt misunnelig på ganske så mye i denne casa´en...de dørene der tar jeg på rappen...de var bare helt fantastiske,og med en sånn utsikt så blir det ihvertfall ikke verre...blir liksom ikke samme susen å ha åpne dører ut til snøen!

Har lagt merke til at jeg har en del bilder med bjelker i taket,så da er det vel et eller annet med det...de gir en veldig koslig stemning da,ikke sant?Ganske så lekkert,og så har vi en nok en gang en viss type stol baki kroken der .Kjenner et behov for å kalle slike stoler etkvart,men hva???Jeg omtaler jo til stadighet dette begjærte objektet her inne,så da kunne det vært greit med et gjenkjennende ord for skjønnheten....

         Oh my god,jeg hopper rett i karet jeg!!!!!!!!!!! Nytelse!!!!!!
Og bare sjekk den dusjnisjen da!!!!!!!! Føler for å komme med diverse kraftutrrykk her,men bildet taler vel for seg selv så får la det bli med det..men altså!!!!WOW!
 Sukker ein bisschen og nyter det fine inngangspartiet,og drømmer litt om solen!
Gotta love desse flisen,og den gjennomførte,lekre trappen!Ikke helt borte vekk den stolen her heller forresten.....
                                Lekre garderobedører!!!
Perfekt blanding av materialer,lekkert fislagt gulv,bjelker i taket once more,elegante møbler og delikat fargevalg!
                 Kunne nok lett ha trivdes i denne stuen ja:)

For et rått...og dristig kjøkken! FLisene oppetter veggene er jo bare helt fantastiske,men der er nok en viss fare for å gå lei av de etterhvert!Men hele kjøkkenet er bare fantastisk og jeg er helt med jeg altså!Virkelig noe ekstra:)
Spisestuen er selsagt ikke noe mindre lekker! 
Nei av og til skulle ting vært omvendt ja....for eksempel meg i dette huset og de som bor der i mitt hus??? Eller......

har det bra som det er jeg:)2 kommentarer:

  1. Flotte bilder! ;) Jeg blir bedre og bedre for hver time nå, men mandag ettermiddag føltes det som jeg var nær døden...Jeg kan ikke huske sist,eller om i jeg hele tatt noen gang har vært så syk! Det er noe med at man stresser ned, jeg ligger rett ut helger, jul, påske og sommerferie! men når jeg jobber er jeg frisk som en fisk! :) Typisk det! Ønsker deg et fantastisk flott nytt år ! Klem fra AK:)

    SvarSlett
  2. Oh no !! now everyone knows how we live !!!....love love love .....Ria.......xxxx...

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)