lørdag 4. desember 2010

Las Vegas,Red Light District eller.....

...er det bare julen???? Må innrømme jeg blir noe forvirret,gnir meg i øynene og rister litt på skrotten for å kjenne om jeg er våken  når jeg går utfor døren,hvor enkelte ser ut til å gå helt amok i det som finnes av julebelysning ;)
Hos naboen er det nye varianter for hver dag...det er nesten så det er spennende å se hva han har funnet på når kvelden kommer og lysene tennes.Ungene synes det er stor stas,og skulle selvfølgelig  ønske vi kunne ha det slik!!!!
Men jeg er så langt såre fornøyd med lys og granbar på verandaen,en og annen julestake og en stjerne....det er jo ikke huset som skal se ut som et juletre????
Og når sneen daler fredelig og vakkert ned i dag så er julestemningen helt på plass for min del:)
Og jeg må innrømme jeg blir litt betenkt,og funderer på hvor herlig det faktisk er at vi alle sammen er forskjellige,med forskjellige smaker.Det hadde vært utrolig kjedelig om alt skulle se likt ut,så derfor så har jeg rett og slett bestemt meg for at jeg skal kose meg med alt det som jeg personlig kanskje ikke liker,men heller more meg over forskjellene fra hus til hus og sette pris på nettoppakkurat den fargerike buketten med mennesker som vi faktisk alle er en del av:)


          viva Las Vegas ;)
bilde fra weheartit

2 kommentarer:

  1. Hurra,,,fram för mångfald. Skönt att du är den du är...
    kram ullamaria

    SvarSlett
  2. Enig, men litt enig med deg, det kan bli for mye også. Førjulsklem til deg

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)